Hoekelumse Brinkweg 2

6721 ML Bennekom
€ 525.000 kosten koper Terug naar overzicht
Prachtige ruime bedrijfskavel gelegen op een goede locatie aan de nog te realiseren Parklaan en tevens op zichtlocatie aan de Rijksweg A12. Op deze ruime kavel zijn veel mogelijkheden. Niet alleen om uw bedrijf te vestigen maar ook voor het realiseren van een dienstwoning. Door de goede ligging op deze zichtlocatie valt u goed op en bent u zeer goed te bereiken voor uw bezoekers. De kavel heeft een oppervlakte van totaal ca. 6.483 m² groot.

Ligging
Het perceel ligt in het agrarisch buitengebied van de gemeente Ede, direct ten zuiden van de Rijksweg A12, circa 400 meter ten noordwesten van de bebouwde kom van Bennekom en in de toekomst aan de nieuw Parklaan en in het zicht vanaf de snelweg A12.

Kadastrale kenmerken
Sectie C.
Nummers 1877, 2462, 2465.
Gemeente Bennekom.
Totale oppervlakte 6.483 m².

Oppervlakte
Het geheel is als volgt opgedeeld:
-Ca. 2.800 m² bedrijfsbestemming.
-Ca. 3.683 m² agrarische bestemming.

Bijzonderheden
Parklaan:
De Parklaan loopt in de toekomst van Ede naar Bennekom via de N224 naar de A12 en langs het aangeboden perceel. Door de komst van verschillende wijken o.a. op het voormalige Enka-terrein en het kazerneterrein is er veel drukte ontstaan waar de Parklaan straks een oplossing voor biedt.

Gebruik:
De binnen het perceel voor de bestemming ‘Bedrijf’ aangewezen gronden zijn bestemd bedrijven die zijn genoemd in de categorie 1 en 2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten, behorende bij dit bestemmingsplan. In het algemeen zijn dit bedrijven in de ‘lichtere’ milieucategorieën. Er bestaat echter een mogelijkheid om op deze locatie een bedrijf uit een zwaardere categorie te vestigen, indien middels onderzoek kan worden aangetoond dat de milieubelasting (met name geluid) van het bedrijf niet meer bedraagt dan mogelijk zou zijn bij een categorie 1- of 2-bedrijf.

Bebouwingsmogelijkheden:
Binnen de bedrijfsbestemming mag op het perceel een bedrijfsgebouw gerealiseerd worden met een bebouwd oppervlak van 300 m², bij vergunning eventueel nog met 10% te vergroten. Tevens is de bouw van een bedrijfswoning mogelijk met een inhoud van maximaal 660 m³, gemeten conform de voorschriften van het vigerende bestemmingsplan. Bij de woning mag tot 75 m² aan bijgebouwen gerealiseerd worden.

Door het aankopen van sloopmeters elders in de Gelderse Vallei ontstaan er eventueel mogelijkheden om het bouwvlak op het perceel te vergroten.

Vergunning:
Door de gemeente is reeds een bouwvergunning afgegeven voor het realiseren van een bedrijfspand met inpandige dienstwoning. Dit plan kan desgewenst worden overgenomen.

Koopprijs
€ 525.000,- kosten koper exclusief btw.

Aanvaarding
Per direct.
  • Soort object bouwgrond
  • Bouwjaar
  • Oppervlakte Niet bekend
Heeft u interesse?
De foto's worden geladen ...
Kaart

Ontdek de wijken

Veenendaal herbergt vele wijken, die allen van elkaar verschillen.

Tijdens de zoektocht naar uw droomwoning, let u ook op de wijken.

Om het voor u gemakkelijker te maken hebben wij elke wijk onder de loep genomen.

Klik hier voor een overzicht van alle wijken.

Toon meer

Heeft u interesse?

Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws direct in uw inbox

Aanmelden