Daltonstraat 0

6718 XZ Ede
Royale kavel met riante bebouwingsmogelijkheden! Er is momenteel 22.410 m² bouwkavel beschikbaar, deelverkoop is bespreekbaar.

Wat maakt deze kavel zo bijzonder: dat zijn de royale bebouwingsmogelijkheden, de centrale ligging en de kans om echt duurzaam te gaan ondernemen!

Bebouwing en vestiging
Op basis van het huidige bestemmingsplan is de toegestane bouwhoogte minimaal 7 m¹ en maximaal 30 m¹. Uw onderneming kan dus groeien en bloeien!
Bedrijven tot de categorie 3.2 mogen zich vestigen op deze locatie.

Ligging:
Industrieterrein BT A12. Centraal in Nederland, in het hart van de FoodValley. Op een steenworp afstand van de snelweg A12 (Arnhem-Utrecht) en met een directe aansluiting op de snelweg A30. Kortom: de bereikbaarheid is uitstekend te noemen!

Duurzaamheid:
U kunt als ondernemer gebruik maken van de collectieve warmte-koudeopslag van UDV Energie. Hierbij draagt u bij aan een enorme CO2-reductie en bespaart u tevens op uw energierekening.

Bijzonderheden
-Het perceel wordt te koop aangeboden onder voorbehoud van gunning.

-Aanvaarding is per direct mogelijk.

-De overeen te komen koopsom dient te worden verhoogd met kosten koper en omzetbelasting.

- Vereniging BT A12 organiseert collectief parkmanagement voor alle ondernemers gevestigd op BT A12. Elke nieuwe eigenaar wordt automatisch lid van deze belangenorganisatie. De vereniging werkt nauw samen en in goed overleg met de gemeente Ede.

- De vermelde informatie behelst geen aanbod doch globale informatie van algemene aard. De informatie is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De makelaar staat niet in voor de juistheid en volledigheid van de informatie. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
  • Soort object bouwgrond
  • Bouwjaar
  • Oppervlakte Niet bekend
De foto's worden geladen ...
Kaart

Ontdek de wijken

Veenendaal herbergt vele wijken, die allen van elkaar verschillen.

Tijdens de zoektocht naar uw droomwoning, let u ook op de wijken.

Om het voor u gemakkelijker te maken hebben wij elke wijk onder de loep genomen.

Klik hier voor een overzicht van alle wijken.

Toon meer
Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws direct in uw inbox

Aanmelden