Valtherweg 37

7875 TA Exloo
€ 3.995.000 kosten koper Terug naar overzicht
De Parel van Exloo!
Een multifunctioneel gebouw met een zeer hoog afwerkingsniveau welke voor vele doeleinden te gebruiken is.
Een trouwlocatie, conferentiecentrum, begeleid wonen, groepswonen, zorghotel en vele andere mogelijkheden.
Door de grote open ruimte met professionele keuken en schitterende ontvangstruimte op de begane grond, gecombineerd met kamers welke voorzien zijn van allemaal eigen voorzieningen op de eerste verdieping het deze Parel van Exloo vele facetten die benut kunnen worden voor diverse doeleinden.

Verder bevinden zich op het terrein van "Camping Exloo" nog een groepsaccommodatie (16 perosnen), een vrijstaande woning, een chalet, een grote opslagruimte (800m²) en een camping terrein (80 camping plaatsen) met sanitairgebouw en kantine. Altijd al de droom gehad om een eigen camping te hebben met een schitterende multifunctionele ruimte en een groepsaccommodatie?

Wij heten u van harte welkom op camping Exloo!

Het totale terrein met een kaveloppervlakte van circa 72.670 m² is gelegen op het grootste natuurgebied van Drenthe "Geopark De Hondsrug". Met een lengte van 70 km en een hoogte van 20 meter boven het NAP is het een opmerkelijk stuk natuurschoon. De Hondsrug is in de ijstijd ontstaan door langgerekte ruggen die zich onder een ijsstroom van een ijskap hebben gevormd.

Het gebied kenmerkt zich nu door de gevarieerde bossen, zandverstuivingen, heidegebieden en cultuurhistorische elementen als hunebedden, karrensporen en grafheuvels.

Geopark De Hondsrug wordt doorkruist door fiets-, zand- en keienpaden en verschillende wandelroutes die u langs de mooiste plekjes voeren. Mocht u de drukte willen opzoeken, dan zijn de vele gezellige dorpjes een aanrader.
De camping bestaat uit het hoofdgebouw, een groepsaccommodatie, een vrijstaande woning, een opslaghal, een chalet welke momenteel verhuurd is, een kantine, een klus- en onderhoudsruimte, circa 80 ruime campingplaatsen en een sanitairruimte.

HET HOOFDGEBOUW
In het hoofdgebouw "De Parel van Exloo" bevinden zich op de begane grond de receptie, een ruime keuken en een evenementenhal waar u uw gasten kunt ontvangen. Op de eerste verdieping bevinden zich 11 ruime kamers welke afzonderlijk te verwarmen zijn met ieder een eigen badkamer. Deze zeer net afgewerkte accommodatie is ook goed te gebruiken als trouwlocatie of congresruimte. De oppervlaktes zijn als volgt verdeeld:
- Kelder: 524 m²
- Begane grond: 524 m²
- Eerste verdieping: 335 m²
- Zolder: 200 m²
De liftinstallatie gaat van de kelder tot de zolder. Doordat alle kamers drempelloos zijn en de badkamers ruim van formaat, is deze accommodatie ook zeer geschikt voor mindervaliden.

DE GROEPSACCOMMODATIE
Deze gezellige groepsaccommodatie, De Christiaanshof, is gelegen aan de voorzijde van de camping en biedt ruimte aan 16 personen. De accommodatie is voorzien van 4 ruime slaapkamers en in de woonkamer zijn twee bedsteden met tweepersoonsbedden.
De keuken is zeer compleet afgewerkt met een vaatwasser, magnetron, koelkast met vriesvak en een vijf pits-kooktoestel.
In De Christiaanshof zijn twee ruime badkamers voorzien van een douche en een toilet. De openslaande deuren geven toegang tot het terras en de royale tuin.

WONING
Vrijstaande woning beschikt over een badkamer en slaapkamer op de begane grond. De woning beschikt eveneens over een ruime open zolderverdieping en is volledig onderkelderd.

OPSLAG
Op het terrein bevindt zich een ruime opslaghal van circa 800 m² waar het mogelijk is om bijvoorbeeld caravans te stallen.

DE CAMPING
Het camping terrein is voorzien van circa 80 ruime campingplaatsen. Het groepskampeerterrein achter op de camping heeft de mogelijkheid voor 100 campingplaatsen. Door de velden heen bevinden zich verharde paden welke ook uitkomen bij het sanitairgebouw.

SANITAIR
Het sanitairgebouw bevindt zich in het midden van de campingplaatsen. Hier is het mogelijk om te douchen, de afwas te doen en om gebruik te maken van het toilet.

EXTRA
- Het hoofdgebouw is voorzien van een brandmeldinstallatie welke is verbonden met de meldkamer;
- De verwarming in het hoofdgebouw, de woning en de groepsaccommodatie vindt plaats door middel van pellet cv kachels;
- Het sanitairgebouw is voorzien van een zonneboiler welke na verwarmd wordt door een pellet cv kachel;
- Vloerverwarming (voorbereiding voor vloerkoeling) van Viega is aanwezig;
- Op de opslaghal liggen 120 zonnepanelen;
- Door de zonnepanelen en de pellet cv kachels is deze locatie nagenoeg gasloos en CO2 neutraal;
- Er is overal op het terrein wifi;
- In tegenstelling tot de oppervlakte welke word genoemd bij de kenmerken (30.000 m²) betreft de totale oppervlakte 72.670 m².

Samengevat; de camping ligt in een ideale omgeving voor een brede doelgroep aan vakantiegangers met voor elk wat wils. Daarnaast bieden de multifunctionele ruimte “De Parel van Exloo” en de groepsaccommodatie veel mogelijkheden.

We begrijpen dat u, na het lezen van deze tekst, graag wilt komen kijken en mogelijk nog diverse vragen heeft. U kunt altijd vrijblijvend contact op nemen ons kantoor.
  • Soort object leisure
  • Bouwjaar 2001-2010
  • Oppervlakte Niet bekend
De foto's worden geladen ...
Kaart
Video

Ontdek de wijken

Veenendaal herbergt vele wijken, die allen van elkaar verschillen.

Tijdens de zoektocht naar uw droomwoning, let u ook op de wijken.

Om het voor u gemakkelijker te maken hebben wij elke wijk onder de loep genomen.

Klik hier voor een overzicht van alle wijken.

Toon meer
Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws direct in uw inbox

Aanmelden