Binnenronde 9

3904 EK Veenendaal
€ 279.000 kosten koper Terug naar overzicht
In Veenendaal-Zuid bevindt zich deze bedrijfsruimte (ca. 350 m²) op de begane grond en 1e verdieping gelegen. Het object is gelegen in de Binnenronde; bereikbaar vanaf de Klaas Katerstraat en op loopafstand van de diverse (winkel)voorzieningen aan het Dr. Slotemaker de Bruïneplein. Van hieruit zijn zowel de A12 Utrecht Amsterdam als de A15 via Rhenen, Gorinchem Rotterdam zeer gemakkelijk te bereiken.

Vloeroppervlakte:
De totale verhuurbaar vloeroppervlakte bedraagt ca. 350 m².
De genoemde metrages zijn niet bepaald op basis van een NEN-meting en derhalve indicatief en vrijblijvend van aard.

Indeling:
Begane grond:
Entree met dubbele deur. Grote open ruimte welke voor diverse doeleinden gebruikt kan worden. Achterin vindt u een afgesloten ruimte deze is momenteel in gebruik als kantine, hier staat een keukenblok. Ook bevindt zich op de begane grond een toiletruimte met twee aparte toiletten. Verder is er nog een afgesloten ruimte welke onder andere als vergaderruimte te gebruiken is met een trapopgang naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping:
De eerste verdieping is te bereiken via de trap voorin het pand of via de trap achterin. Ook deze verdieping is een mooie open ruimte met zeer veel mogelijkheden. Op deze verdieping bevindt zich ook een keukenblok, toiletruimte en grote airco-unit welke in de zomer voor koeling zorgt en in de winter voor warmte kan zorgen.

Ook is er in het pand een CV-ketel aanwezig welke 3 jaar oud is.

Parkeergelegenheid:
Voor het pand zijn een aantal openbare parkeerplaatsen aanwezig. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Bestemming
'Bedrijfsdoeleinden'.

BTW:
Het uitgangspunt is BTW belaste verhuur. Indien huurder de BTW niet kan verrekenen dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Aanvangshuurprijs:
€ 995,- exclusief btw per maand.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI reeks alle huishoudens (2006 = 100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Overige kosten:
Niet van toepassing.
Huurder is voor eigen rekening en risico direct contractant bij de openbare nutsbedrijven.

Huurtermijn:
In overleg.

Opzegtermijn:
12 kalendermaanden voor het einde van een huurperiode.

Zekerheidstelling:
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de kandidaat een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal drie (3) maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met omzetbelasting.

Betaling:
Huurpenningen, overige kosten en BTW per maand vooruit.

Aanvaarding:
In overleg met verhuurder nader te bepalen.

Overige condities:
Huurovereenkomst op basis standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse vereniging van Makelaars o.g. en vastgoeddeskundigen NVM.

Disclaimer
Deze documentatie is zorgvuldig samengesteld om u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Alleen de opname van de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een vrijblijvende uitnodiging om in onderhandeling te treden.
  • Soort object bedrijfsruimte
  • Bouwjaar
  • Oppervlakte 350 m2
De foto's worden geladen ...
Kaart

Ontdek de wijken

Veenendaal herbergt vele wijken, die allen van elkaar verschillen.

Tijdens de zoektocht naar uw droomwoning, let u ook op de wijken.

Om het voor u gemakkelijker te maken hebben wij elke wijk onder de loep genomen.

Klik hier voor een overzicht van alle wijken.

Toon meer
Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws direct in uw inbox

Aanmelden