Kernreactorstraat 38

3903 LG Veenendaal
€ 2.750 per maand Terug naar overzicht
Deze bedrijfsruimte is gelegen op het industrieterrein 'Nijverkamp' in Veenendaal en beschikt over een bedrijfsruimte (ca. 255 m²) en een kantoorruimte (ca. 152 m²).

Industrieterrein 'Nijverkamp' is een modern bedrijventerrein wat zeer gunstig is gelegen. De aansluiting op Rondweg-Oost is goed waardoor de snelweg A12 snel en gemakkelijk te bereiken is. Vanaf hier zit u zeer snel op de A30 en de A50 wat ervoor zorgt dat zowel het zuiden van het land als de randstad snel te bereiken zijn. Ook het centrum van Veenendaal met al haar voorzieningen is gemakkelijk en snel te bereiken. Het treinstation Veenendaal-Centrum en Veenendaal-De Klomp

Indeling:
Via de hoofdentree verkrijgt u toegang tot de bedrijfsruimte welke voorzien is van een overheaddeur en krachtstroom. Via de vaste trapopgang naar de eerste verdieping zijn een viertal kantoorruimtes te bereiken. Op het buitenterrein is voldoende ruimte om auto's te parkeren.

Vloeroppervlakte
Ca. 255 m² bedrijfsruimte en ca. 152 m² kantoorruimte.

Beschikbaarheid:
Per direct

Huurprijs:
€ 2.750,00 ex. BTW per maand.

Parkeren
Parkeervoorzieningen op eigen terrein aanwezig.

BTW
Het uitgangspunt is BTW belaste verhuur. Indien huurder de BTW niet kan verrekenen dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Servicekosten
Niet van toepassing. Huurder is voor eigen rekening en risico direct contractant bij de openbare nutsbedrijven.

Huurtermijn
In overleg.

Opzegtermijn
In overleg.

Zekerheidsstelling
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de kandidaat een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal drie (3) maanden huur, inclusief servicekosten en BTW.

Overige condities
Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens, tekeningen en schaal kunnen geen aanspraken worden ontleend. De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een vrijblijvende uitnodiging om in onderhandeling te treden.
  • Soort object bedrijfsruimte
  • Bouwjaar 1981
  • Oppervlakte 407 m2
De foto's worden geladen ...
Kaart

Ontdek de wijken

Veenendaal herbergt vele wijken, die allen van elkaar verschillen.

Tijdens de zoektocht naar uw droomwoning, let u ook op de wijken.

Om het voor u gemakkelijker te maken hebben wij elke wijk onder de loep genomen.

Klik hier voor een overzicht van alle wijken.

Toon meer
Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws direct in uw inbox

Aanmelden