Patrimoniumlaan 9

3904 AA Veenendaal
€ 750.000 kosten koper Terug naar overzicht
Een (deels) verhuurd beleggingsobject met 3 studio's op de eerste verdieping in één van de bekendste straten van Veenendaal; de Patrimoniumlaan. Het Italiaanse restaurant op de begane grond wordt langdurig gehuurd en zal na een verbouwingsingreep binnenkort weer haar deuren openen.

Het pand is gelegen op een centrale locatie in Veenendaal, aan een gezellige woon-winkelstraat, nabij wijkwinkels, verschillende basis- en middelbare scholen, NS-station Veenendaal-Centrum en het stadscentrum met winkels, cafés en restaurants.

Begane grond:
Aan de voorzijde van het pand zit de ingang. Via een portaal met meterkast komt u in het restaurant (ca. 173 m²). Dit is een grote open ruimte met een sierlijke bar aan de zijkant. Sierlijke segmentbogen geven een doorkijkje in de aangrenzende keukenruimte. Verder zijn er twee gescheiden toiletruimtes met voorportaal aanwezig, een open keuken, een afwasruimte. Achterin het pand is er nog een separate multifunctionele ruimte die gebruikt kan worden voor groepsarrangementen. Deze ruimte biedt een rechtstreekse toegang tot het aangrenzende terras. Het restaurant heeft aan de achterzijde twee openslaande tuindeuren, waarna je uitkomt op een sfeervol terras met zitgelegenheid.

Rechts van het pand is een brand- / toegang die uitkomt bij een aparte opgang naar de studio's op de eerste verdieping.
Via deze route is ook het magazijn van het restaurant te bereiken bijv. voor de bevoorrading.

Eerste verdieping:
Bereikbaar via een separate toegang aan de rechter kant van het object. Eenmaal door de toegangsdeur komt u in een traphal waar zich de meterkasten van de studio's bevinden en een trapopgang naar de verdieping. Van hieruit zijn de toegangsdeuren naar de 3 studio's (casco uitvoering) te bereiken. Alle studio's zijn voorzien van een nieuwe keukenopstelling, badkamer en toiletruimte alsmede stucwerk wand- en plafondafwerking. Aan de voorkant van het object is één studio gesitueerd, aan de achterzijde liggen de andere 2 studio's beide met openslaande deuren en toegang tot een dakterras voorzien van valbeveiliging.

Bergzolder:
Deze is te bereiken via een vlizotrap in het portaal van de eerste verdieping. Hier vindt u praktische ruimte om spullen op te bergen die niet alledaags gebruikt worden, ook zijn hier de installaties .

Huursituatie:
De huurovereenkomst van het restaurant is op afspraak in te zien tijdens een bezichtiging.

Aanvaarding in overleg.

Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens, tekeningen en schaal kunnen geen aanspraken worden ontleend. De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een vrijblijvende uitnodiging om in onderhandeling te treden.
  • Soort object horeca
  • Bouwjaar 1924
  • Oppervlakte Niet bekend
De foto's worden geladen ...
Kaart
Video

Ontdek de wijken

Veenendaal herbergt vele wijken, die allen van elkaar verschillen.

Tijdens de zoektocht naar uw droomwoning, let u ook op de wijken.

Om het voor u gemakkelijker te maken hebben wij elke wijk onder de loep genomen.

Klik hier voor een overzicht van alle wijken.

Toon meer
Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws direct in uw inbox

Aanmelden