Tussenstand
0

Steun Jantje beton

Dit jaar bestaat Van Schuppen Makelaars 50 jaar. En niet alleen Van Schuppen, maar ook Stichting Jantje Beton viert haar gouden jubileum. Om deze stichting extra in het zonnetje te zetten hebben we dit jaar een speciale actie: de 50/50. Elke donatie voor Jantje Beton wordt door ons verdubbeld. Zo betalen zowel u als wij allebei 50%. Eerlijke deal toch?

Jantje Beton
Jantje Beton maakt zich hard voor uitdagende speelplekken in de buurt, zodat alle kinderen kunnen genieten van veilig en fijn buitenspelen. Net als Van Schuppen Makelaars, heeft Jantje Beton veel mooie, lokale projecten in Veenendaal. Vanwege het feit dat Jantje Beton ook 50 jaar bestaat en omdat we deze lokale betrokkenheid willen stimuleren, hebben we gekozen om dit doel te ondersteunen met onze actie.

Hoe werkt de actie?
Zowel via deze pagina als via de collectebus bij ons op kantoor kunt een donatie achterlaten. Doneert u €10,-? Dan zorgen wij ervoor dat er een bedrag van €20,- naar Jantje Beton gaat. Een echte 50/50 deal dus. Tijdens de kerstfair in december zal de cheque met het eindbedrag overhandigd worden aan Jantje Beton.

Doneren
Wilt u meedoen aan de 50/50 actie?
Doneer dan eenvoudig via onderstaande button of kom bij ons langs op kantoor.

Doneer uw gewenste bedrag:
ideal-klein
Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws direct in uw inbox

Aanmelden