NIEUWS!

16-03-20

Het Coronavirus heeft de wereld in zijn greep. Er moeten drastische maatregelen genomen worden om nieuwe besmettingen tegen te gaan. Gezondheid gaat voor alles!

Wij als Van Schuppen Makelaars hebben vanaf het begin de adviezen van het RIVM opgevolgd en zullen dat uiteraard blijven doen. Om onze opdrachtgevers en medewerkers zoveel mogelijk te beschermen en bij te dragen aan het inperken van het virus hebben wij een aantal aanvullende maatregelen genomen die vanaf vandaag 16 maart in gaan.

Kantoorbezoek: ons kantoor werkt met een beperkte bezetting. De rest van onze medewerkers zijn onderweg of werken vanuit huis. Afspraken op kantoor proberen we zoveel mogelijk te verplaatsen naar afspraken via Face Time. Mocht er toch een afspraak op kantoor plaats vinden dan doen we dit met niet meer dan 2 klanten. Op kantoor is voldoende gelegenheid om handen te wassen en de spreekkamer inclusief gebruikte materialen worden gereinigd voor- en na de afspraak.

Bezichtigingen: voordat wij bezichtigingen inplannen zullen wij onze verkopers vooraf vragen of er griepverschijnselen zijn bij de bewoners. Verkopers zijn altijd afwezig tijdens bezichtigingen, de bezichtiging vindt plaats met alleen de makelaar en maximaal 2 kijkers. De makelaar schudt geen handen en zal te allen tijde een veilige afstand houden met de kijker.

Bij taxaties en verkoopgesprekken zal de makelaar vooraf telefonisch contact opnemen met de opdrachtgever om de opname van de woning door te nemen en met de klant een inschatting te maken voor de risico’s van besmetting voor klant en makelaar. De vervolggesprekken zullen telefonisch of via facetime gevoerd worden.

Wij verzoeken u ook om tijdelijk niet spontaan binnen te lopen op onze kantoren. We hebben ruime telefonische openingstijden; u kunt ons ook altijd een e-mail sturen of contact opnemen via onze social media kanalen.

Met deze maatregelen trachten wij de juiste balans te vinden tussen het zo goed mogelijk beschermen van onze klanten en onze medewerkers maar ook het continueren en op peil houden van onze dienstverlening.

Wij hopen op deze manier met minimale nadelige gevolgen bij te kunnen dragen aan het inperken van het Corona virus en danken u bij voorbaat voor uw begrip.

Mochten er vragen zijn, laat het ons weten!

Team Van Schuppen Makelaars

Terug naar overzicht
Meer nieuws
Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws direct in uw inbox

Aanmelden