Verhuurd - Industrielaan 34 te Veenendaal

30-03-20

Van Schuppen Makelaars verhuurt in samenwerking met Prominent Vastgoed circa 2.787 m² kantoorruimte en circa 300 m² bedrijfsruimte aan INNAX Gebouw & Omgeving.

Per 1 juni 2020 zijn zij de nieuwe huurder van het bedrijfsgebouw aan de Industrielaan 34 in Veenendaal. De gebouwverduurzamer verhuist zijn hoofdvestiging dit jaar naar deze nieuwe locatie, die naadloos aansluit op de duurzame ambities en kwaliteitseisen voor een gezonde en veilige werkomgeving.

INNAX realiseert oplossingen waarmee voor opdrachtgevers, hun gebouwen én omgeving duurzame resultaten worden bereikt. Van startend afval- en energiemanagement dienstverlener in 1992 is het bedrijf uitgegroeid tot een multidisciplinaire gebouwverduurzamer met 250 medewerkers en locaties in Veenendaal, Tilburg, Heerenveen, Rotterdam en Almere. INNAX heeft de ambitie om haar eigen huisvesting ‘Paris Proof’ te maken en zodanig te verduurzamen dat het voldoet aan de doelen van het Parijse Klimaatakkoord. Dat was een belangrijke voorwaarde in de keuze voor de nieuwe huisvesting. Het nieuwe kantoor op bedrijventerrein ‘Het Ambacht’ blijkt bij uitstek geschikt om deze ambitie te gaan realiseren.

Bij de keuze voor de nieuwe locatie is niet alleen naar de duurzaamheidsambitie gekeken. De ‘Energizing the Future’ missie van INNAX behelst naast duurzaamheid ook het comfort en welzijn voor de gebruiker. In het nieuwe kantoor is veel aandacht besteed aan de inrichting met flexibele werkplekken, een functionele werkomgeving en zelfs een fitnessruimte en kleine bioscoop. Kortom, de ideale omstandigheden voor een inspirerende, duurzame en open werkomgeving met de juiste balans tussen dynamiek en rust. Ook gezien de verdere groeiambities van INNAX is het nieuwe kantoor de perfecte locatie voor een ‘energizing’ toekomst.

Ook op zoek naar een geschikte ruimte voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op via 0318-519157!

Terug naar overzicht
Meer nieuws
Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws direct in uw inbox

Aanmelden