Verhuurd - Industrielaan 34 te Veenendaal

23-01-17

Van Schuppen Makelaars verhuurt 2.480m² kantoorruimte gelegen aan de Industrielaan 34 te Veenendaal aan Robin Energie. De kantoorruimte is gelegen op het bedrijventerrein ‘Het Ambacht’. Het bedrijventerrein is gelegen aan de zuidoostkant van Veenendaal met als belangrijkste ontsluitingswegen de rondweg oost richting de A12.

Robin Energie

Wij zijn de energiepartner van bewindvoerders en budgetbeheerders. Iedereen heeft recht op stroom en gas. Energie tegen inkoopsprijs gebaseerd op het realistisch energiegebruik plus een vast abonnement. Wel zo overzichtelijk en realistisch!

Robin Energie is er voor bewindvoerders en budgetbeheerders.

Als je thuis komt, moet je verwarming draaien en de TV beeld geven als je deze aanzet. En natuurlijk springt het licht aan als je op de knop drukt. Wij snappen heel goed dat uw cliënt dat ook nodig heeft. Ook als deze het financieel wat lastiger heeft. Een welkome dienstverlening voor bewindvoerders en budgetbeheerders. Dit betekent niet dat onze energie gratis is. Ook bij ons moet de rekening gewoon betaald worden. Alleen baseren wij het termijnbedrag op het realistische energieverbruik van uw cliënt. Dus niet laag lokken en achteraf hoog dokken.

Terug naar overzicht
Meer nieuws
Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws direct in uw inbox

Aanmelden