Het Watereind

Wonen aan of bij het water, dat is wonen in Het Watereind.
Het Watereind bestaat uit 12 twee-onder-een-kapwoningen en 4 vrijstaande woningen grenzend aan het Gelders Benedeneind.

Bij de ontwikkeling van het project zijn de wensen van koper uitgangspunt geweest. De architect is er in geslaagd een eigentijds ontwerp te maken met een gevarieerde uitstraling en fraaie detaillering. De royale opzet van de woningen zorgt voor maximale woonbeleving. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan de groene inrichting rondom de woningen wat bijdraagt aan een aangenaam leefklimaat.

De woningen zijn gasloos, zeer goed geïsoleerd en worden gebouwd volgens de allerlaatste BENG-normen (Bijna Energie Neutraal Gebouw). Tevens worden alle woningen voorzien van zonnepanelen welke een groot deel van energieverbruik opwekken.

Kortom woningen gebouwd voor de toekomst rekening houdend met de eisen van vandaag. Welkom thuis in Het Watereind, wellicht uw nieuwe thuis.

START VERKOOP
Op woensdag 26 mei 2021 kunt u vanaf 8:30 uur de brochure afhalen bij het kantoor van Van Schuppen Makelaars aan de Kerkewijk 55 in Veenendaal. Tevens is vanaf deze dag alle noodzakelijke informatie zoals verkooptekeningen en prijzen online via de website van Het Watereind te bekijken.

U heeft een week de tijd om uw voorkeurswoning kenbaar te maken middels het inschrijfformulier. Het inschrijfformulier levert u uiterlijk woensdag 2 juni voor 17:00 uur in bij Van Schuppen Makelaars of per mail naar info@vanschuppenmakelaars.nl. Bij meerdere inschrijvingen op hetzelfde bouwnummer wordt er toegewezen, het maakt dus niet uit op welk tijdstip u de brochure komt afhalen. Op vrijdag 4 juni worden de 16 kandidaten die het betreffende bouwnummer toegewezen hebben gekregen benaderd door de makelaar.

AANBOD EN PRIJZEN
12 twee-onder-een kapwoningen vanaf EUR 545.000,- tot 579.000,- v.o.n.
4 vrijstaande woningen vanaf EUR 705.000,- tot 825.000,- v.o.n.

BLIJF OP DE HOOGTE
Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen door u in te schrijven op de projectwebsite.
  • Soort object
  • Bouwjaar
  • Oppervlakte Niet bekend
De foto's worden geladen ...
Kaart

Ontdek de wijken

Veenendaal herbergt vele wijken, die allen van elkaar verschillen.

Tijdens de zoektocht naar uw droomwoning, let u ook op de wijken.

Om het voor u gemakkelijker te maken hebben wij elke wijk onder de loep genomen.

Klik hier voor een overzicht van alle wijken.

Toon meer
Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws direct in uw inbox

Aanmelden