Industrielaan 34

3903 AD Veenendaal
€ 125 per vierkante meter per jaar Terug naar overzicht
Dit moderne en kwalitatief hoogwaardige pand met haar vele glas en daardoor veel lichtinval is gelegen op het bedrijventerrein 'Het Ambacht'. Het bedrijventerrein wordt gekenmerkt door de grote diversiteit aan bedrijven. Door de goede aansluiting met de uitvalswegen zijn zowel de snelwegen A12 en A15 goed en snel te bereiken als ook het NS-station en het winkelcentrum van Veenendaal.

De totale vloeroppervlakte bedraagt circa 2.900m2 en zodra u het pand heeft betreden zult u versteld staan van de ruimte die u hier aantreft.

Ook de inrichting van het pand, welke geheel door een geronommeerde binnenhuisarchitect onder handen is genomen, zal u verbazen in positieve zin. De flexibele werkplekken en de frisse kleuren die overal terugkomen creëeren een fijne sfeer. In het hele pand is er rekening gehouden met een prettige
werkruimte voor werknemers die ook functioneel is.

Het object voldoet aan alle vereisten zoals een representatieve toiletgroep en een pantry op elke verdieping. Ook is er een bedrijfskeuken welke voorzien is van een was-/spoelstraat. Verder is een gedeelte van het pand voorzien van elektrische zonwering voor binnen en buiten. Er is een klimaatcontrole systeem welke per vertrek te regelen is. Uiteraard is het pand ook beveiligd met een alarmsysteem.

Het object beschikt ook over een royale kavel welke aan 2 zijden is te ontsluiten en welke volgens het vigerende bestemmingsplan nagenoeg volledig bebouwd mag worden. Hierdoor is er ook voldoende parkeergelegenheid
op eigen terrein.

Als u uit zou willen breiden, dan zijn er hier ook mogelijkheden voor op eigen terrein. Volgens het vigerende bestemmingsplan mag de kavel namelijk nagenoeg volledig bebouwd worden.

Het gebouw is uitdrukkelijk niet conform de NEN-2580 opgenomen.

Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens, tekeningen en schaal kunnen geen aanspraken worden ontleend. De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een vrijblijvende uitnodiging om in onderhandeling te treden.
  • Soort object kantoorruimte
  • Bouwjaar 1960
  • Oppervlakte 2900 m2
De foto's worden geladen ...
Kaart

Ontdek de wijken

Veenendaal herbergt vele wijken, die allen van elkaar verschillen.

Tijdens de zoektocht naar uw droomwoning, let u ook op de wijken.

Om het voor u gemakkelijker te maken hebben wij elke wijk onder de loep genomen.

Klik hier voor een overzicht van alle wijken.

Toon meer
Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws direct in uw inbox

Aanmelden