Kernreactorstraat 46

3903 LG Veenendaal
€ 1.500 per maand Terug naar overzicht
Deze bedrijfsruimte met kantoorruimte is gelegen op het industrieterrein 'Nijverkamp' te Veenendaal. De ligging van het object is goed te noemen gezien de goede aansluiting op de uitvalswegen waardoor je binnen enkele minuten op de snelweg 'A12' zit. Ook de snelweg 'A15' is goed bereikbaar vanaf deze locatie en het centrum van Veenendaal is op korte afstand gelegen. Verder beschikt Veenendaal over twee treinstations waardoor de locatie ook met het openbaar vervoer zeer goed te bereiken is.

Het object beschikt over een bedrijfsruimte (165 m²) en een kantoorruimte (150 m²). De kantoren zijn voorzien van vloerbedekking, airconditioning, kabelgoten en systeemplafonds en de bedrijfsruimte beschikt over twee overheaddeuren, een gasheater en een separate toiletruimte.

Indeling:
Entree/hal met toegang tot de bedrijfsruimte en toegang tot het kantoor op de begane grond. Door de strategisch geplaatste overheaddeuren is de bedrijfsruimte goed te bereiken. De toiletgroep is ook op deze verdieping gesitueerd. Via de trap bereik je de entresol waar meerdere kantoren en een kantine met pantry te vinden zijn. Op het buitenterrein is voldoende ruimte om auto's te parkeren.

De genoemde metrages zijn niet bepaald op basis van een NEN-meting en derhalve indicatief en vrijblijvend van aard.
De kantoorruimte dient gemoderniseerd te worden.

Beschikbaarheid:
Per direct

Huurprijs:
€ 1.500,00 excl. BTW per maand.

Overige condities
Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens, tekeningen en schaal kunnen geen aanspraken worden ontleend. De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een vrijblijvende uitnodiging om in onderhandeling te treden.
  • Soort object bedrijfsruimte
  • Bouwjaar 1981-1990
  • Oppervlakte 315 m2
De foto's worden geladen ...
Kaart

Ontdek de wijken

Veenendaal herbergt vele wijken, die allen van elkaar verschillen.

Tijdens de zoektocht naar uw droomwoning, let u ook op de wijken.

Om het voor u gemakkelijker te maken hebben wij elke wijk onder de loep genomen.

Klik hier voor een overzicht van alle wijken.

Toon meer
Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws direct in uw inbox

Aanmelden