Binnenkort in de verkoop

Vrijstaande woning in Dragonder-Noord

De woning is gelegen in een rustige, groene en geliefde straat in Dragonder-Noord. De woning heeft 2 ruime slaapkamers en een bergzolder en is gelegen op een royaal perceel van 422 m². Je fietst binnen enkele minuten naar wijkwinkelcentrum 't Aller Erf en ook het bruisende stadscentrum is snel bereikbaar. Vanuit de straat ben je snel op de autosnelwegen A-12 en A-30. Tevens zijn sportvoorzieningen en scholen ook te vinden in de directe omgeving.

Meer informatie of alvast bezichtigen? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op
GEZOCHT!

Wij zijn op zoek naar een appartement in een net complex van een niet al te oud bouwjaar met een woonoppervlakte van minimaal 65 m². Een grote voorkeur voor een 3 kamer appartement of een 2 kamer appartement met een mogelijkheid tot het creëren van een 3e kamer. Wat verder belangrijk is is dat het appartement een goed energielabel heeft van minimaal een B en dat het gelegen is op korte afstand van winkelvoorzieningen en mogelijk het openbaar vervoer.

Max. € 215.000,- wanneer het appartement helemaal af is. (sauzen daargelaten)

Mocht u uw appartement willen verkopen en komen deze wensen dicht bij uw appartement in de buurt. Bel gerust met ons kantoor, dan laten wij u weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Neem contact op
Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws direct in uw inbox

Aanmelden