Binnenkort in de verkoop

Bedrijfswoning met kantoor aan huis

Op bedrijventerrein De Stroet in Lunteren bieden wij deze net afgewerkte bedrijfswoning met kantoor aan huis aan. De woning is ideaal als je wonen en werken wilt combineren. De woning heeft 2 slaapkamers en is gelegen op een perceel van 317 m². Het terrein beschikt over 4 eigen parkeerplaatsen en op de woning liggen zonnepanelen.

Neem contact op
Moderne tussenwoning in Dragonder-Oost

Hierbij brengen wij jou deze tussenwoning met tuin op het westen onder de aandacht. De woning heeft 4 slaapkamers en een moderne keuken en badkamer. Aan de voorzijde van de woning is een voetpad gelegen met aansluitend een groenstrook en een waterpartij, vanuit de keuken kijk je dus heerlijk vrij weg. Achter de woning zijn veel parkeerplaatsen gelegen maar je kan je auto ook onder de carport plaatsen. Van deze carport is eventueel ook een garage te maken.

Neem contact op
Prachtige twee-onder-één-kap woning

Op een mooie locatie gelegen, royale twee-onder-één-kap woning voorzien van een carport en een prachtige tuin op het zonnige zuid-westen. De woning is goed onderhouden en heeft een luxe afwerkingsniveau. Daarnaast beschikt deze woning ook nog eens over een heerlijk dakterras. Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op om een afspraak te plannen.

Neem contact op
Appartement vlakbij het centrum van Veenendaal

Dit leuke 3-kamer appartement met zonnig balkon is gelegen op de tweede verdieping. Een supermarkt zit op zeer korte loopafstand en het winkelcentrum van Veenendaal met al haar voorzieningen zit op fietsafstand. Door de goede aansluiting met de uitvalswegen is de snelweg snel en gemakkelijk te bereiken

Neem contact op
Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws direct in uw inbox

Aanmelden