Binnenkort in de verkoop

Goed onderhouden 2-onder-1 kap woning in hartje centrum

Deze nette 2-onder-1-kapwoning in het centrum van Veenendaal heeft een woonoppervlakte van circa 127 m². De woning heeft 5 slaapkamers, een garage en is rustig gelegen in een hofje. De perceeloppervlakte is 200 m² en de woning heeft twee parkeerplekken op eigen terrein.

Wordt dit binnenkort jouw nieuwe thuis?

Meer informatie of alvast bezichtigen? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op
Royale 2-onder-1 kapwoning in rustige wijk

Deze royale 2-onder-1-kapwoning heeft een woonoppervlakte van circa 180 m². De woning heeft 4 slaapkamers die uitgebreid kunnen worden tot 6. Het huis is twee jaar geleden volledig gemoderniseerd en heeft een zonnige tuin op het zuiden. De perceeloppervlakte is 238 m² en de woning heeft twee parkeerplekken op eigen terrein. De woning ligt in een bosrijke omgeving en op loopafstand van NS station Veenendaal-centrum.

De buurt is een fijne en kindvriendelijke wijk om in te wonen.

Meer informatie of alvast bezichtigen? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op
Instapklare 2-onder-1-kapwoning in Veenendaal-Oost

Deze instapklare, geschakelde 2-onder-1-kapwoning in Veenendaal-Oost heeft een woonoppervlakte van circa 180 m². De woning heeft 4 slaapkamers en is voorzien van een luxe badkamer en keuken. Het perceeloppervlakte is 238 m² en er is gelegenheid voor 2 auto's om op eigen terrein te parkeren.

Alles is super netjes, hier kan je echt direct in!

Meer informatie of alvast bezichtigen? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op
Nieuwbouwproject Watereind in Veenendaal-Oost

Wonen aan of bij het water, dat is wonen in Het Watereind. Het Watereind bestaat uit 12 twee-onder-een-kapwoningen en 4 vrijstaande woningen. Het plan wordt gekenmerkt door de royale opzet, fraaie detaillering en luxe afwerking. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan de groene inrichting rondom de woningen wat bijdraagt aan een aangenaam leefklimaat.

De natuur ligt naast de deur, je loopt zó De Groene Grens in. Voor een rondje met de hond, een picknick in het gras of nog lekker even hardlopen.

Interesse? Schrijf je in via de projectwebsite www.watereind-veenendaal.nl

Neem contact op
Nieuwbouwproject Blauw! in Veenendaal-Oost

In Veenderij op eiland H, Veenendaal-oost, komt nieuwbouwproject Blauw! De woningen van project Blauw!, bestaande uit rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande woningen en seniorenwoningen, worden gebouwd op een prachtige locatie en liggen aan of bij het water. Zo kan iedereen in de wijk genieten van rietkragen, eenden, waterhoentjes en vissen. Voorzieningen, waaronder een supermarkt en gezondheidscentrum, liggen in de buurt.

Interesse? Schrijf je in via de projectwebsite www.blauw-veenendaal.nl

Dit project verkopen wij collegiaal met Ditters Makelaars.

Neem contact op
Unieke twee-onder-een-kapwoning in de wijk 't Hoorntje!

De woning is luxe afgewerkt en heeft een woonoppervlakte van 185 m². De woning is in 2008 van het dak tot de begane grond verbouwd en gerenoveerd. De straat wordt gekenmerkt door de variatie in bouwstijlen. De woning is voorzien van 4 slaapkamers, 2 badkamers, een zeer ruime woonkamer met moderne keuken en bijkeuken. Daarnaast staat er in de achtertuin een grote garage met veranda voorzien van elektra, vloerverwarming en een eigen cv.

Meer informatie of alvast bezichtigen? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op
Appartementen en tussenwoningen!

Wij merken dat er veel vraag is naar woningen voor starters, dit gaat voornamelijk om tussenwoningen en appartementen. Door ons grote zoekersbestand kan het zijn dat jouw woning voordat het op Funda staat al verkocht wordt! Benieuwd naar onze werkwijze, kosten en onze advies vraagprijs? Neem dan contact op met ons kantoor, wij komen graag vrijblijvend bij je langs!

Neem contact op
Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws direct in uw inbox

Aanmelden