Binnenkort in de verkoop

Leuke tussenwoning in de geliefde Dichtersbuurt

Deze tussenwoning is gelegen aan een kindvriendelijke straat, nabij verschillende speeltuintjes. De woning heeft een woonoppervlakte van circa 100 m², is voorzien van 4 slaapkamers en heeft een gunstige tuinligging op het zuidoosten. Verder is wijkwinkelcentrum De Ellekoot op korte afstand te vinden.

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Neem contact op
Zeer ruim 3-kamerappartement nabij het centrum van Veenendaal

Dit ruime appartement van circa 120 m² is gelegen op de tweede verdieping en is voorzien van twee slaapkamers, een ruim balkon en ligt op enkele minuten fietsen van het centrum van Veenendaal. Verder vind je op loopafstand het NS-station van Veenendaal-Centrum welke rechtstreeks naar Utrecht Centraal of Rhenen gaat. Het appartement is verder voorzien van een berging en een parkeerplaats in de onder het complex gelegen parkeergarage.

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Neem contact op
Moderne tussenwoning gelegen aan een kindvriendelijke straat in 'Dragonder-Oost'

Deze tussenwoning heeft een woonoppervlakte van circa 120 m² en is voorzien van 4 slaapkamers, een moderne keuken met een zeer lichte woonkamer. De achtertuin is op het zuiden gelegen en is voorzien van een carport en vrijstaande berging voorzien van 12 zonnepanelen. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een speeltuin. Verder is dit een autovrije straat met leuke groenstrookjes.

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Neem contact op
Appartementen en tussenwoningen!

Wij merken dat er veel vraag is naar woningen voor starters, dit gaat voornamelijk om tussenwoningen en appartementen. Door ons grote zoekersbestand kan het zijn dat jouw woning voordat het op Funda staat al verkocht wordt! Benieuwd naar onze werkwijze, kosten en onze advies vraagprijs? Neem dan contact op met ons kantoor, wij komen graag vrijblijvend bij je langs!

Neem contact op
Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws direct in uw inbox

Aanmelden