Binnenkort in de verkoop

Semi-bungalow aan een groenestrook

Semi-bungalow gelegen aan een groenstrook nabij wijkwinkelcentrum "Stadspoort" in Ede. De woning heeft een slaap- en badkamer op de begane grond. Op de verdieping is de mogelijkheid om 2 extra slaapkamers te creëren.

Meer informatie of alvast bezichtigen? Neem dan contact op met ons kantoor.

Neem contact op
Nette tussenwoning in Veenendaal-West

Nette tussenwoning in een kindvriendelijke buurt in Veenendaal-West. De woning is gelegen op een perceel van 144 m² en heeft 5 slaapkamers. De achtertuin is gelegen op het oosten en heeft een achterom en een berging. Binnen 3 minuten bent u lopend in wijkwinkelcentrum "De Ellekoot" waar ook het NS-station Veenendaal Centrum is.

Meer informatie of alvast bezichtigen? Neem dan contact op met ons kantoor.

Neem contact op
Goed onderhouden tussenwoning

Hierbij bieden wij een goed onderhouden tussenwoning nabij het centrum van Veenendaal aan. De woning is gelegen op een perceel van 144 m² en heeft 4 slaapkamers. De achtertuin ligt op het westen.

Meer informatie of alvast bezichtigen? Neem dan contact op met ons kantoor.

Neem contact op
GEZOCHT!

Wij zijn op zoek naar een appartement in een net complex van een niet al te oud bouwjaar met een woonoppervlakte van minimaal 65 m². Een grote voorkeur voor een 3 kamer appartement of een 2 kamer appartement met een mogelijkheid tot het creëren van een 3e kamer. Wat verder belangrijk is is dat het appartement een goed energielabel heeft van minimaal een B en dat het gelegen is op korte afstand van winkelvoorzieningen en mogelijk het openbaar vervoer.

Max. € 215.000,- wanneer het appartement helemaal af is. (sauzen daargelaten)

Mocht u uw appartement willen verkopen en komen deze wensen dicht bij uw appartement in de buurt. Bel gerust met ons kantoor, dan laten wij u weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Neem contact op
GEZOCHT!

Wij zijn op zoek naar een woning in een kindvriendelijke buurt (liefst Gelderse Blom of Dragonder-Oost) aan een leuk hofje of groenstrook. De woning moet minimaal 3 slaapkamers hebben en het liefst een wat grotere badkamer met een bad.

Max. € 400.000,-.

Mocht u uw woning willen verkopen en komen deze wensen dicht bij uw woning in de buurt. Bel gerust met ons kantoor, dan laten wij u weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Neem contact op
Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws direct in uw inbox

Aanmelden