Binnenkort in de verkoop

Instapklare hoekwoning in de geliefde wijk Veenendaal-Oost

Deze instapklare hoekwoning is gelegen in de geliefde en populaire wijk Veenendaal-Oost. In deze wijk heb je alle dagelijkse voorzieningen op korte afstand, maar ook het natuurgebied de Groene Grens ligt letterlijk om de hoek. De woning is voorzien van maar liefst 5 slaapkamers, een vrijstaande berging en een luxe badkamer en keuken. Kortom, verhuisdozen uitpakken en je bent klaar! Verder heeft deze woning een woonoppervlakte van circa 130 m² en een fijne tuin die te bereiken is via een achterom.

Neem contact op
Moderne tussenwoning in de gezellige Componistenbuurt

Deze moderne tussenwoning is gelegen in de populaire en kindvriendelijke Componistenbuurt. De woning is gelegen aan een rustige straat en heeft een woonoppervlakte van circa 99 m2 en een vrijstaande stenen berging. Verder zijn er 4 slaapkamers aanwezig, een moderne keuken en een diepe achtertuin met een grote veranda waar je een fijne zitplek kan creëren.

Neem contact op
Appartementen en tussenwoningen!

Wij merken dat er veel vraag is naar woningen voor starters, dit gaat voornamelijk om tussenwoningen en appartementen. Door ons grote zoekersbestand kan het zijn dat jouw woning voordat het op Funda staat al verkocht wordt! Benieuwd naar onze werkwijze, kosten en onze advies vraagprijs? Neem dan contact op met ons kantoor, wij komen graag vrijblijvend bij je langs!

Neem contact op
Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws direct in uw inbox

Aanmelden