Binnenkort in de verkoop

Instapklare hoekwoning gelegen in de wijk Veenendaal-Oost!

Op zoek naar een ruime hoekwoning in de geliefde wijk Veenendaal-Oost? Dan ben je hier aan het juiste adres. Deze moderne woning, gebouwd in 2018, heeft een heerlijke tuin op het westen, is netjes afgewerkt en is gelegen dichtbij het wijkwinkelcentrum. De woonoppervlakte is circa 130 m² en het perceel is 135 m². Zie jij jezelf al genieten in deze nieuwbouwwoning?

Heb je interesse? Neem contact met ons op via 0318-519157.

Neem contact op
3-kamerappartement in Ede gelegen op de 1e de verdieping

Dit appartement van ca. 65 m² is gelegen nabij het centrum van Ede, heeft twee slaapkamers en is gelegen op de eerste verdieping. Er zijn twee balkons aanwezig waarvan er een op het westen is gelegen en de andere op het oosten. Verder is het appartement netjes afgewerkt en voorzien van een inpandige berging.

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Neem contact op
Appartementen en tussenwoningen!

Wij merken dat er veel vraag is naar woningen voor starters, dit gaat voornamelijk om tussenwoningen en appartementen. Door ons grote zoekersbestand kan het zijn dat jouw woning voordat het op Funda staat al verkocht wordt! Benieuwd naar onze werkwijze, kosten en onze advies vraagprijs? Neem dan contact op met ons kantoor, wij komen graag vrijblijvend bij je langs!

Neem contact op
Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws direct in uw inbox

Aanmelden