Een nieuwe aankoop

Meerdere nieuwbouwprojecten in Veenendaal en omgeving

Altijd al gedroomd van een nieuwbouwwoning? Dan zit je bij Van Schuppen Makelaars goed. In Veenendaal en omgeving hebben wij meerdere grote en kleinschalige nieuwbouwprojecten in ons portfolio. Van rijwoningen tot luxe vrijstaande woningen. Bekijk ons aanbod of neem direct contact op.

Neem contact op
Nieuwbouw in Groenpoort

Radiks

GROEN, WATERRIJK ÉN DUURZAAM WONEN

Dat is Radiks in Groenpoort, een plek waar wonen een ware belevenis wordt.

Als je door de kronkelende straatjes van Groenpoort wandelt, voel je meteen dat dit niet zomaar een wijk is. Groenpoort kenmerkt zich door een natuurrijk, ontspannen karakter. Elke buurt in Groenpoort krijgt een eigen brinkje, die een ontmoetingsplek vormen voor bewoners en ruimte bieden voor speelvoorzieningen.

Het nieuwbouwproject Radiks biedt keuzes die passen bij jouw unieke levensstijl. Of je nu droomt van een gezellige rijwoning, de ruimte van een hoekwoning, een twee-onder-een-kapwoning die met jouw wensen kan meegroeien, of het gemak van een levensloopbestendige woning. Hier in het project Radiks vind je jouw perfecte thuis. En wat Radiks extra speciaal maakt, is dat de rij- en hoekwoningen zijn uitgevoerd in het houtbouwconcept Karakter Sustainble, wat deze woningen nog duurzamer maakt!

Woonoppervlakte: ca. 104 t/m 157 m²
Prijs: vanaf € 400.000 t/m € 650.000 v.o.n.

Nieuwbouw in Groenpoort

De Houtsingel

Welkom bij De Houtsingel

Een hedendaags woonproject gelegen in Groenpoort, het laatste deel van de nieuwbouwwijk Veenendaal-oost. Te midden van groene structuren en langs de Oostersingel omarmt ‘De Houtsingel’ de essentie van een luchtig en fris woongevoel. Met 16 exclusieve nieuwbouwwoningen biedt dit project niet alleen een fijne omgeving, maar ook een eigentijdse en warme uitstraling. Ontdek de unieke kenmerken van ‘De Houtsingel’, waar wonen een bijzondere ervaring wordt.

Het plan
De Houtsingel bestaat uit 16 woningen, waaronder tussenwoningen, hoekwoningen en twee-onder-één-kapwoningen. De woningen van ‘De Houtsingel’ vallen op door hun warme en luxe uitstraling, dankzij de bruine tinten in de bakstenen en de robuuste verticale houten delen. De gemetselde erkers aan de voorzijde creëren een sterk esthetisch diepte-effect, waardoor de woningen echte eyecatchers worden.

Woonoppervlakte: ca. 109 t/m 153 m²
Prijs: vanaf € 435.000 t/m € 680.000 v.o.n.