Op zoek naar een ruimte voor jouw ideeën?

De focus ligt op jouw bedrijf, maar je merkt dat je eigenlijk op zoek moet naar een andere locatie, een beter pand. Naar meer of minder ruimte. Hoe dan ook, je bent (te) druk om je te verdiepen in het aanbod van bedrijfspanden in de markt. Laat ons je helpen!

Het aankopen of aanhuren van bedrijfsmatig onroerend goed is meer dan het aanbod online in de gaten houden. Het vraagt een andere aanpak en specialistische kennis van de zakelijke markt. Ook hiervoor ben je ben je bij Van Schuppen Makelaars aan het juiste adres. Onze aanpak is altijd afgestemd op jouw wensen en mogelijkheden. Samen bepalen we wat voor jouw situatie de beste stap is.

 

Het proces is altijd maatwerk

Voor we van start kunnen, is het belangrijk te weten welke eisen en wensen je hebt. Dit brengen wij in kaart en vatten dit voor je samen. Het vormt het uitgangspunt voor onze zoektocht naar een geschikt bedrijfspand. Dankzij ons grote netwerk en kennis van de zakelijke vastgoedmarkt maken wij een inventarisatie van het aanbod op de markt, ook van de panden die (nog) niet openbaar aangeboden worden.

Als één van de panden een goede match is met jouw wensen en eisen zullen wij een voorstel opstellen voor de verkopende of verhurende partij en met hen in onderhandeling treden. Alle afspraken komen op papier. Uiteraard beoordelen wij ook de koop- of huurovereenkomst en begeleiden wij de oplevering van het pand.

Benieuwd naar onze aanpak voor de aankoop of aanhuur van jouw nieuwe ruimte?

Laten we vrijblijvend kennismaken. De koffie staat klaar!

"*" geeft vereiste velden aan

Consent*
Zakelijke vastgoedbeleggingen

Zoek je een bedrijfspand als interessant beleggingsobject?

Naar beleggingen
Zakelijke vastgoedbeleggingen