Over ons

Meer dan alleen de NVM makelaar in Veenendaal en omgeving

Van Schuppen Makelaars is opgericht in 1968. Daarmee zijn wij het oudste makelaarskantoor in Veenendaal.

Actief sinds 1968 in Veenendaal en omgeving

Een rijke historie, een jong en dynamisch team

Ondanks die rijke historie is ons team jong en dynamisch, sterk gericht op ontwikkeling en met een proactieve aanpak. Stuk voor stuk collega’s die hun vak verstaan en je met ieder vastgoedvraagstuk kunnen helpen.

We zijn een full service NVM makelaar en begeleiden, vanuit ons prachtige kantoor in het centrum van Veenendaal, dagelijks elk denkbaar vastgoedproject. Van nieuwbouw tot aankoop van bedrijfspanden als belegging en alles er tussenin. Loop gerust eens vrijblijvend binnen, dan bespreken we je (vastgoed)wensen. De koffie staat klaar!

Ons team

Welke vastgoed uitdaging gaan wij samen aan?

Waar je ons ook voor inschakelt, onze dienstverlening is altijd maatwerk. We werken op een laagdrempelige, no-nonsense manier en gaan proactief voor je aan de slag. We maken de zaken voor jou niet moeilijker, maar nemen je werk uit handen en communiceren hier transparant en duidelijk over. Ook buiten de reguliere 9 tot 17 uur zijn wij bereikbaar. Zelfs in het weekend. Jouw vraag hoeft dus niet te wachten tot maandagochtend. Wij zijn er voor je!

Zowel de binnen- als buitendienst behoort tot mijn werkterrein, een erg leuke mix. Wat ik belangrijk vind is om elke opdracht positief te benaderen en te denken in kansen. Het (ver)kopen of (ver)huren van een woning of bedrijfspand moet een ervaring zijn waar men met een goed gevoel op terugkijkt!

Danielle Diepeveen
Register Makelaar Taxateur (RMT) Directeur

Helder en recht door zee naar de opdrachtgever zijn is belangrijk voor mij als makelaar, maar soms is out of the box denken nodig om mensen bij elkaar te brengen. Mijn belangrijkste drijfveer is als mensen enthousiast en met een glimlach de deur uit lopen.

Harm Timmermans
Register Makelaar Taxateur (RMT)

Ik heb een passie voor mensen en huizen, dus zit hier helemaal op mijn plek. Bel je met ons kantoor dan is de kans groot dat je mij aan de telefoon krijgt. Maar ook tijdens een bezichtiging zal je mij steeds vaker zien. Voor mij is geen dag hetzelfde. Mijn werk is elke dag weer een verrassing!

Esmay Bos
Assistent Register Makelaar Taxateur (ARMT)

Begin februari 2023 ben ik begonnen met mijn stage in de makelaardij en nu mag ik met trots zeggen dat ik hier werk. Geen dag is hetzelfde wat het werk heel leuk en interessant maakt. Er is veel gezelligheid op de werkvloer waardoor er altijd een positieve sfeer hangt en je nooit met een negatieve instelling naar kantoor gaat.

Amber van de Weerd
Commercieel medewerker binnendienst

In juni 2023 heb ik een paar dagen meegelopen in de makelaardij en vanaf september werk ik een aantal uur per week bij Van Schuppen. Het trekt me enorm omdat niet iedere dag hetzelfde is en je veel in contact bent met klanten.
In december start ik met de opleiding Assistent Vastgoed en Makelaardij om jullie zo nog beter van dienst te kunnen zijn.

Floor Jansen
Commercieel medewerker binnendienst
Succesvol in wat we doen
 • 54

  Jaren ervaring
 • 75

  Woningen succesvol verkocht dit jaar
 • 7

  Nieuwbouwprojecten
 • 9,6

  Gemiddelde beoordeling
Esmay Bos van Van Schuppen Makelaars hangt woningaanbod in de etalage
Esmay Bos van Van Schuppen Makelaars hangt woningaanbod in de etalage
Verkoop - wonen

Het beste verkoopresultaat is meer dan de vraagprijs alleen

Het beste verkoopresultaat is meer dan de vraagprijs alleen bij Van Schuppen Makelaars

Lees meer
Verkoop - wonen
Danielle Diepeveen aankoopmakelaar overhandigd sleutel aan blije koper
Danielle Diepeveen aankoopmakelaar overhandigd sleutel aan blije koper
Aankoop

Soepel en succesvol jouw droomhuis kopen?

Nog voor een woning op funda komt, zijn wij op de hoogte. Wij weten wat jouw wensen en jouw mogelijkheden zijn. We gaan proactief te werk als een woning te koop komt. Dat mag je van ons verwachten!

Lees meer
Aankoop
Taxatie - wonen

Weten wat je woning waard is?

Een realistisch en deskundig waardeoordeel van je woning in een helder taxatierapport binnen twee werkdagen. Liever eerst een gratis waardebepaling? Ook dat regelen we bij Van Schuppen Makelaars!

Lees meer
Taxatie - wonen
Harm en Danielle beoordelen bedrijfspand voor Van Schuppen Makelaars
Verhuur of verkoop - bedrijfsmatig

Een specialistische en deskundige aanpak voor ieder bedrijfsmatig vastgoedobject

Overweeg je jouw bedrijfspand te verkopen of verhuren, maar twijfel je wat het meest interessant is voor jouw situatie op dit moment? Laat ons je adviseren.

Lees meer
Verhuur of verkoop - bedrijfsmatig
Referenties

Wat onze klanten zeggen

Kikstraat 8

Aankoop en verkoop

9,8
“Met de aankoop van de nieuwe woning en verkoop huidige woning hebben wij de samenwerking als erg plezierig, snel en kundig ervaren. Communicatie in het hele traject is top! Het hele team een dikke pluim. Nogmaals bedankt.”

Jagerspad 9

Verkoop

10
"Vanaf het eerste moment krijg je het goede gevoel. Elk contact is prettig. De begeleiding van af het eerste contact is perfect gelopen. Had geen betere makelaars kunnen wensen."

Driemaster 73

Verkoop

10
"Fijne makelaar, persoonlijk contact, vriendelijke medewerkers en bij vragen snel antwoord via whatsapp. Echt een aanrader!"

Wilhelminastraat 111

Aankoop

8,3
“We hadden een zeer plezierig contact met de aankoopmakelaar en de assistentes; goede adviezen en snelle gedegen acties.”

Faunalaan 35

Verkoop

10
"Goed advies en meedenken. Snel en goed contact. Enthousiaste club mensen en huis snel verkocht. Wij raden deze makelaar zeer aan!"

Kaardenbol 36

Aankoop

9,8
“ We hadden een hele fijne makelaar. Contact liep goed, ze waren altijd bereikbaar voor vragen etc. Ze hebben ons super goed geholpen in de aankoop van ons nieuwe huis.”