Waarom je woning laten taxeren?

Er zijn verschillende redenen waarom het laten taxeren van je woning verstandig of in andere gevallen noodzakelijk is.

Wanneer je je huis gaat verkopen gaan wij aan de slag met een gratis waardebepaling om tot een reële verkoopprijs te komen. Maar ook wanneer je je woning wilt gaan verbouwen en hier een extra hypotheek voor nodig hebt, zal jouw geldverstrekker in veel gevallen een taxatierapport nodig hebben. Ook na een verbouwing kan inzicht in de waardestijging van je woning goed van pas komen.

Binnen twee werkdagen een taxatierapport

Ook bij de aankoop van een huis dien je bijna altijd de woning die je wilt kopen, te laten taxeren als je hiervoor een hypotheek aanvraagt. De hypotheekverstrekker eist dat dit uitgevoerd wordt door een gecertificeerde taxateur. Wij hebben niet alleen de benodigde certificeringen om geldige taxaties uit te voeren, maar wij bezitten ook de kennis en ervaring om het rapport binnen twee werkdagen bij jou aan te leveren. 

De huidige taxatiewaarde van je woning kun je in veel gevallen ook gebruiken om de rente van je hypotheek te verlagen. Je geeft de huidige taxatiewaarde door aan je hypotheekverstrekker en op basis van de voorwaarden van je hypotheek kan je rente worden verlaagd.

Bereken het zelf!

In 5 stappen weten wat jouw huis waard is?

Met onze online tool bereken je gratis, makkelijk en snel wat jouw woning globaal waard is. Dit is een mooie waarde indicatie. Uiteraard komen we graag bij je langs voor een inhoudelijke taxatie. 

Snel een taxatie nodig?

Op korte termijn de taxatie inplannen, uitvoeren en onze bevindingen in een helder taxatierapport bij je aanleveren is voor ons geen probleem. Standaard ontvang je het taxatierapport binnen twee werkdagen

Vraag nu jouw taxatie aan!

"*" geeft vereiste velden aan

Consent*