Harm Timmermans Register Makelaar Taxateur (RMT)
Terug naar overzicht

Prins Bernhardlaan 107

3905 JA Veenendaal
 • 1992
 • A p
 • Kantoorruimte

Op een uitstekende en goed bereikbare zicht locatie is deze multifunctionele commerciële ruimte van ca. 133 m² te huur gekomen. De straat kenmerkt zich door de aanwezigheid van de lokale…

€ 1.450, - p/m
Scroll verder
Omschrijving

Op een uitstekende en goed bereikbare zicht locatie is deze multifunctionele commerciële ruimte van ca. 133 m² te huur gekomen. De straat kenmerkt zich door de aanwezigheid van de lokale ondernemers en is op loopafstand van het bekende A1 (winkel)centrum. De commerciële ruimte is gelegen op de begane grond en heeft een frontbreedte van 13,1 m. Verder is de ruimte voorzien van 4 werkkamers, een receptie, een wachtruimte en een kantine.

Deze commerciële ruimte is aan de voet van het centrum van Veenendaal gelegen aan de Prins Bernhardlaan die vanuit het centrum richting De Klomp, Ede en de Rondweg Veenendaal gaat. Door zijn gunstige ligging leent het zich voor diverse doeleinden. Winkels, horecabedrijven (cat. 1 t/m 3), dienstverlenende bedrijven, maatschappelijke voorzieningen alsmede kantoren passen perfect op deze locatie.

Indeling
Aan de voorzijde is de ruimte voorzien van een volledig glazen pui. Via de hoofdentree kom je binnen in de ‘wachtruimte’ waar je op rechts gelijk de receptie ziet. Aan de voorzijde en achterzijde van het pand zijn werkkamers gesitueerd. Vanuit de wachtruimte kan je met de toegangsdeur naar de ‘gang’ met twee toiletruimtes. De kantine, aan de achterzijde, is vanuit hier ook te bereiken.

Vloeroppervlakte
De totale verhuurbare vloeroppervlakte bedraagt ca. 133 m².

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid van het object is gunstig te noemen. De winkelruimte ligt aan een doorgaande weg welke makkelijk te bereiken is met eigen vervoer. De bushalte ligt aan de overzijde van de weg.

Parkeergelegenheid
Naast het pand zijn 3 parkeerplaatsen aanwezig en in de omgeving nog diverse (betaalde) parkeervoorzieningen.

Huurprijs
€ 1.450,- per maand excl. btw.

BTW
Het uitgangspunt is btw belaste verhuur. Indien huurder de btw niet kan verrekenen dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Servicekosten
Servicekosten bedragen € 445,07 incl. btw per maand. Deze kosten betreffen verbruik elektra, gas, water, internet, het onderhoud van de installaties, belasting GBLT, afvalverwerking vuilcontainers en beheerskosten.

Huurtermijn
In overleg.

Opzegtermijn
In overleg.

Zekerheidstelling
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de kandidaat een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal drie (3) maanden huur, inclusief btw.

Aanvaarding
In overleg, vanaf 1 december 2023 mogelijk.

Heb je interesse en/of vragen over dit object? Wij nodigen je graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn!

Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens, tekeningen en schaal kunnen geen aanspraken worden ontleend. De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een vrijblijvende uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Lees meer

Download de brochure

Bekijk in alle gemak de brochure van deze woning.

Gratis download
Specificaties

Kenmerken

 • Status Verhuurd
 • Huurprijs € 1.450 p/m Excl btw
 • Aanvaarding In overleg
 • Servicekosten € 445,- per maand
 • BTW van toepassing Ja
 • Aanvaarding In overleg
 • Hoofdfunctie Kantoorruimte
 • Soort bouw Bestaande bouw
 • Bouwjaar 1992
 • Niet overdekte parkeerplaatsen 3
 • Energielabel A p
 • Onderhoud binnen Goed tot uitstekend
 • Onderhoud buiten Goed tot uitstekend
Media

Plattegronden

Voorzieningen

In de buurt

Voorzieningen

   DOWNLOADS

   Documenten

   Bezichtiging aanvragen (Bedrijven)

   Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

   DD slash MM slash JJJJ
   Toestemming(Vereist)