Aanhuur

Een makelaar schakelt u in wanneer u een woning zou kopen of verkopen. Dat ligt voor de hand. Maar heeft u er wel eens bij stil gestaan dat een makelaar u ook makkelijk en snel aan die huurwoning kan helpen. Of aan een geschikt huurpand voor uw bedrijf? Wij kunnen het zoekproces aanzienlijk voor u versnellen.

De ideale huurwoning in Veenendaal, hoe vindt u die?

Wordt het een appartement, een eengezinswoning of misschien wel een twee-onder-een-kap? En weet u al welke huurprijs u maximaal kunt betalen? Dit zijn vaak zaken waar u al wel over nagedacht heeft. Maar dan? De huidige ontwikkelingen in huurwoningenland maken het vinden van die droomwoning nog best lastig. De vraag naar huurobjecten neemt steeds meer toe, de markt is dus wat we noemen competitief. Alle huidige marktontwikkelingen hebben er toe geleid dat mensen tegenwoordig nu eenmaal sneller een woning of bedrijfsruimte huren dan kopen.

Een makelaar kent de markt en het beschikbare aanbod. Door ons grote netwerk zien we misschien wel opties die u niet eens voor mogelijk hield. Wij

stellen ons op als uw professionele, persoonlijke adviseur.

Bedrijfsruimte huren

Ook als u op zoek bent naar een bedrijfs-, kantoor- of winkelruimte bent u bij Van Schuppen Makelaars aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat er speelt in de markt en kunnen wij snel schakelen om de perfect bij uw passende ruimte te vinden. Er staan legio kantoor-, bedrijf- en winkelruimtes te huur op dit moment. Wij selecteren alleen het meest passende uit ons ruime aanbod. Het traject ziet er in grote lijnen hetzelfde uit als voor een geschikte huurwoning. Met het verschil dat het pand aan andere voorwaarden moet voldoen.

Ook achteraf kunt u altijd bij ons terecht voor advies. Voor specifieke vragen over het pand dat u huurt kunt u tijdens de looptijd van de huurovereenkomst terecht bij de verhuurder.

Meer weten?

Uw contactpersoonHarm Timmermans
Register makelaar / Register taxateur o.z.
Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws direct in uw inbox

Aanmelden