Aankoop

U bent op zoek naar een nieuwe woning. Spannend! Een nieuwe woning kopen is voor veel mensen een grote stap. Maar voor het zover is, zijn er nog veel kleine stappen te zetten. Waar u ongeveer wilt wonen heeft u wel in uw hoofd. Wordt het nieuwbouw of een jaren dertig woning? Ook daar heeft u misschien al wel een idee van. Maar dan begint het pas. Ook na een eerste selectie blijft er waarschijnlijk nog zoveel over dat u al gauw door de bomen het bos niet meer ziet. Een aankoopmakelaar biedt uitkomst.

Een aankoopmakelaar kijkt kritisch mee

Eerst helpt onze aankoopmakelaar u uw eigen wensen inzichtelijk te krijgen. Vaak heeft u veel specifiekere wensen dan waar u zich in eerste instantie bewust van bent. Door kritische vragen te stellen, komen we er snel achter waar u écht naar op zoek bent. Niet iedereen heeft hulp nodig bij dit proces. Misschien maakt u de keuze voor een woning of bedrijfspand net zo makkelijk zelf.

Maar een aankoopmakelaar gaat verder. We gaan ook mee tijdens bezichtigingen en kijken met de kritische blik die u mag verwachten van een aankoopmakelaar. We letten op die dingen die u zelf door uw enthousiasme misschien over het hoofd ziet. Zijn er geen lekkages? Zijn de kozijnen in tact? Wanneer moet de CV-ketel vervangen worden? Heeft u uw ideale huis of kantoorpand gevonden? Dan regelen wij de rest. Opties, ontbindende voorwaarden, financiering, koopaktes; wij zorgen dat het allemaal zwart-op-wit staat voor u tekent. Er kunnen ook andere belangen spelen tijdens de afronding van de verkoop. Heeft u uw zinnen er op gezet en wilt u geen enkel risico lopen, dan passen wij de verkoopstrategie aan.

Nog meer redenen voor een aankoopmakelaar?

Wat kost een aankoopmakelaar? Dat vraagt u zich misschien af. En ook: kan het niet zonder? Twijfelt u toch nog of u een aankoopmakelaar nodig heeft? Als u Van Schuppen Makelaars inschakelt, bent u verzekerd van een professionele adviseur die meekijkt tijdens het gehele aankoopproces. We kennen de markt, weten waar we op moeten letten. En de wetgeving heeft voor ons geen geheimen. Wat ook scheelt, is dat we anders naar het pand kijken dan u. U ziet het huis van uw dromen, wij zien een vastgoedobject met onderhandelingsmogelijkheden. Wij kunnen zakelijkere beslissingen nemen, omdat die emotionele binding ontbreekt. Bedenk dus ook dat een aankoopmakelaar kosten voor u bespaart.

Meer weten?

Uw contactpersoonHarm Timmermans
Register makelaar / Register taxateur o.z.
Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws direct in uw inbox

Aanmelden