Taxatie

U wilt weten wat uw woning, bedrijfspand, winkelpand, boerderij of landgoed waard is. Dan neemt u contact op met een taxateur in Veenendaal. Een taxateur staat net als een makelaar geregistreerd en vervult vaak beide functies. Bij Van Schuppen in Veenendaal voeren wij huistaxaties uit en taxaties van elk ander vastgoed object.

Waarom is een taxateur nodig?

De waarde van een onroerende zaak is de som van verschillende te meten factoren. Te beginnen met de verkoopwaarde. Die worden door een verkoper en koper vrijwel altijd anders ingeschat.


Voor de verzekering praat men over de herbouwwaarde van het pand, de bank vindt de executiewaarde belangrijk en de fiscus rekent weer met de waarde in het economisch verkeer. Voor alle partijen is het belangrijk op een gegeven moment te beschikken over een realistisch waardeoordeel van een deskundige.

Wat doet de taxateur van Van Schuppen?

Onze brede praktijkervaring is de garantie voor een goede, zo objectief mogelijke taxatie. Voor een juiste taxatie is plaatselijke kennis van cruciaal belang. Dat ons kantoor als sinds 1968 bestaat, helpt draagt daar natuurlijk goed aan bij.


Onze taxateurs leveren u
vervolgens een goed gedocumenteerd, deskundig onderbouwd en overzichtelijk taxatierapport. De opstelling van onze rapporten is volledig afgestemd op de vraag vanuit banken.

Is er haast bij uw taxatierapport?

Geen probleem, want standaard heeft uw onze bevindingen binnen twee werkdagen al, uitgewerkt in het taxatierapport.

Onze Register (Makelaar) Taxateurs

De kosten voor een taxatie zijn bij de meeste taxatiekantoren gelijk. Maar de ene taxateur is de andere niet. Van Schuppen Makelaars Taxateurs heeft taxateurs in huis die bevoegd zijn om woonhuizen te taxeren. Ze staan ingeschreven in het register ‘Nederlands Register Vastgoed Taxateur’ (NRVT) als Register Taxateur Wonen. Ook hebben wij taxateurs voor u klaar staan die bevoegd zijn om uw bedrijfsonroerend goed – of dat nu een kantoorpand, winkelruimte of bedrijfspand is - te taxeren. Onze taxatierapporten zijn gewaarborgd door de NWWI.


Meer weten?

Uw contactpersoonHarm Timmermans
Register makelaar / Register taxateur o.z.
Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws direct in uw inbox

Aanmelden