Bouwnummer 6, Tussenwoning, Veenendaal Bekijk de projectwebsite Naar projectwebsite
Terug naar overzicht

Bouwnummer 6, Tussenwoning, Veenendaal

 • 126 m2
 • 2025
 • 4

Inschrijven Vanaf woensdag 22 mei 19:00 uur is alle documentatie online in te zien en is het mogelijk om je in te schrijven voor dit project. Op maandag 27…

€ 499.500, - k.k.
Scroll verder
Omschrijving

Inschrijven
Vanaf woensdag 22 mei 19:00 uur is alle documentatie online in te zien en is het mogelijk om je in te schrijven voor dit project. Op maandag 27 mei om 12:00 uur sluit de inschrijvingsperiode en zullen de woningen worden toegewezen. Dit gebeurt geheel digitaal. Wanneer meerdere kandidaten zich op hetzelfde bouwnummer hebben ingeschreven wijst het systeem de woning toe. Wij maken geen onderscheid in wanneer iemand zijn inschrijving heeft ingediend, zolang dit maar voor maandag 27 mei 12:00 uur is gebeurd.

Om het verkoopproces te versnellen en te versoepelen vragen we je om op voorhand jouw financiële mogelijkheden te onderzoeken. Kandidaten die kunnen aantonen dat de woning binnen hun financiële mogelijkheden past hebben wel een voordeel bij de toewijzing. Het aantonen van jouw financiële mogelijkheden kan door een brief van jouw (hypotheek)adviseur te uploaden bij je inschrijving. De financiële check wordt uitsluitend gebruikt bij de toewijzing van de woningen.

Na het toewijzen zal Van Schuppen Makelaars alleen de mensen die een woning toegewezen hebben gekregen benaderen. De gelukkigen krijgen dan binnen enkele dagen een telefoontje. Iedereen ontvangt een bericht zodra de woningen zijn toegewezen.

Indien er een woning beschikbaar komt, om welke reden dan ook, dan kijken wij opnieuw naar de inschrijvingen en voorkeuren voor deze woning. Er wordt dan weer toegewezen onder de geïnteresseerden.

Welkom bij De Houtsingel
Een hedendaags woonproject gelegen in Groenpoort, het laatste deel van de nieuwbouwwijk Veenendaal-oost. Te midden van groene structuren en langs de Oostersingel omarmt ‘De Houtsingel’ de essentie van een luchtig en fris woongevoel. Met 16 exclusieve nieuwbouwwoningen biedt dit project niet alleen een fijne omgeving, maar ook een eigentijdse en warme uitstraling. Ontdek de unieke kenmerken van ‘De Houtsingel’, waar wonen een bijzondere ervaring wordt.

Locatie
Dorps wonen met stadse voorzieningen, dat is wonen in Veenendaal. De wijk Groenpoort is gesitueerd aan de Rondweg-Oost, verbonden met de A12. In slechts dertig minuten bevindt u zich in het bruisende centrum van Utrecht of Arnhem. Groenpoort bestaat uit zes kleinschalige buurtjes, de zogenaamde woongaarden. De Houtsingel ligt straks in het buurtje Het Veense Hout, op een steenworp afstand van de centrale wijkvoorzieningen, zoals bijvoorbeeld het winkelcentrum, het gezondheidscentrum en de scholen. Op nog geen 10 minuten fietsen ligt het bruisende centrum van Veenendaal.

Meer informatie over de wijk en de voorzieningen vind je op de website van Groenpoort.

De wijk grenst aan de oostzijde aan “De Groene Grens”. Dit is een prachtig natuurgebied tussen Veenendaal en Ede. Uiteraard biedt dit je de mogelijkheid om heerlijk te wandelen om de hectiek van de dag even los te laten.

Het plan
De Houtsingel bestaat uit 16 woningen, waaronder tussenwoningen, hoekwoningen en twee-onder-één-kapwoningen. De woningen van ‘De Houtsingel’ vallen op door hun warme en luxe uitstraling, dankzij de bruine tinten in de bakstenen en de robuuste verticale houten delen. De gemetselde erkers aan de voorzijde creëren een sterk esthetisch diepte-effect, waardoor de woningen echte eyecatchers worden.

Elke woning beschikt over een diepe en ruime achtertuin en geniet van veel natuurlijk licht dankzij verdiepingshoge ramen. Bovendien profiteren de woningen van hun ligging langs water en groene structuren in het plangebied, waardoor een aangename leefomgeving wordt gecreëerd.

In Groenpoort kies je voor duurzame maatregelen. Behalve dat alle woningen zonnepanelen krijgen, wordt in deze wijk door DEVO Groenpoort een gloednieuw en duurzaam energiesysteem gebouwd voor de levering van warmte en koude.

Meer weten? Ga naar de website van DEVO.

Het plangebied is doordacht ontworpen op praktisch gebied en daarnaast strategisch gelegen. Dankzij de eigen ontsluiting op de rondweg vanuit Groenpoort, bereik je het centrum van Veenendaal of de A12 in no-time. Er zijn ruim voldoende parkeerplekken beschikbaar, waarbij het gemak van parkeren voor de deur wordt geboden. Bovendien draagt de wegenstructuur binnen het plangebied Groenpoort bij aan een rustige en veilige leefomgeving.

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen door je in te schrijven op de projectwebsite!

Lees meer
Specificaties

Kenmerken

 • Prijs € 499.500 v.o.n.
 • Aanvaarding In overleg
 • Website Www.dehoutsingel.nl
 • Woonoppervlakte 126 m2
 • Woonoppervlakte 126 m2
 • Gebouwgebonden buitenruimte 493 m3
 • Aantal kamers 5
 • Website Www.dehoutsingel.nl
 • Aantal slaapkamers 4
 • Aantal woonlagen 3 woonlagen
 • Soort woning Eengezinswoning
 • Bouwjaar 2025
 • Soort bouw Woonhuis
 • Tuin type Achtertuin, voortuin
 • Hoofdtuin type Achtertuin
Media

Digitale rondleiding

Voorzieningen

In de buurt

Voorzieningen

   Plaats een zoekopdracht (Nieuwbouw)

   Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

   "*" geeft vereiste velden aan

   Ik ben op zoek naar*
   Consent*