Bouwnummer 2, B – Tussenwoning, Veenendaal Bekijk de projectwebsite Naar projectwebsite
Terug naar overzicht

Bouwnummer 2, B – Tussenwoning, Veenendaal

 • 104 m2
 • 2025

GROEN, WATERRIJK ÉN DUURZAAM WONEN Dat is Radiks in Groenpoort, een plek waar wonen een ware belevenis wordt. Als je door de kronkelende straatjes van Groenpoort wandelt, voel je…

€ 400.000, - k.k.
Scroll verder
Omschrijving

GROEN, WATERRIJK ÉN DUURZAAM WONEN

Dat is Radiks in Groenpoort, een plek waar wonen een ware belevenis wordt.

Als je door de kronkelende straatjes van Groenpoort wandelt, voel je meteen dat dit niet zomaar een wijk is. Groenpoort kenmerkt zich door een natuurrijk, ontspannen karakter. Elke buurt in Groenpoort krijgt een eigen brinkje, die een ontmoetingsplek vormen voor bewoners en ruimte bieden voor speelvoorzieningen.

Het nieuwbouwproject Radiks biedt keuzes die passen bij jouw unieke levensstijl. Of je nu droomt van een gezellige rijwoning, de ruimte van een hoekwoning, een twee-onder-een-kapwoning die met jouw wensen kan meegroeien, of het gemak van een levensloopbestendige woning. Hier in het project Radiks vind je jouw perfecte thuis. En wat Radiks extra speciaal maakt, is dat de rij- en hoekwoningen zijn uitgevoerd in het houtbouwconcept Karakter Sustainble, wat deze woningen nog duurzamer maakt!

Maar wonen gaat niet alleen over het huis; het gaat over de buurt, de sfeer, en het gemak. Radiks ligt op een steenworp afstand van de wijk Buurtstede, waar je alle voorzieningen binnen handbereik hebt. En wil je het hart van Veenendaal verkennen? Slechts 10 minuutjes fietsen en je bevindt je in het levendige centrum.
De ruimte in Radiks gaat verder dan de muren van je huis. Hier is er overal plaats voor sport, spel, en recreatie. Of je nu met de kinderen in de buurt speelt, een balletje trapt in het groen, of ontspant aan het water; het is allemaal binnen handbereik.

Wat Radiks echt bijzonder maakt, is dat deze buurt niet alleen is ontworpen, maar ook is ontwikkeld samen met geïnteresseerden zoals jij. Radiks is niet alleen een fijne plek om te wonen; het is een thuis dat door jou en voor jou is gemaakt.

Dus, welkom in Radiks!

AANBOD EN PRIJZEN
Tussen- en hoekwoningen
De tussen- en hoekwoningen van Radiks worden uitgevoerd in het Karakter Sustainable concept. Dat houdt in dat de woningen voor een groot deel in hout worden uitgevoerd. Aan de buitenzijde hebben ze dezelfde architectuur als de rest van het project, maar aan de binnenzijde is het hout op verschillende plekken terug te zien. Dit zorgt voor een unieke woonervaring!

Woonoppervlakte: ca. 104 m²
Prijsrange: € 400.000,- tot € 445.000,- VON

Levensloopbestendige woningen
Radiks biedt woningen voor elke levensfase. Een levensloopbestendig woningtype kan dus niet ontbreken. De levensloopbestendige twee-onder-een-kapwoningen hebben een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Daarnaast is er op de verdieping nog een slaapkamer en de mogelijkheid om een extra badkamer te maken.

Woonoppervlakte: ca. 122 m²
Prijsrange: € 599.000,- tot € 610.000,- VON

Twee-onder-een-kapwoningen langs het park
Deze woningen zijn extra breed, zodat je optimaal kunt genieten van wonen langs het park. Het bijzondere aan deze woningen is dat de eerste verdieping van drie ruime slaapkamers is voorzien. Zo kunnen twee volwaardige kinderkamers worden gerealiseerd op dezelfde verdieping als de ouderslaapkamer.

Woonoppervlakte: ca. 157 m²
Prijsrange: € 615.000,- tot € 650.000,- VON

Twee-onder-een-kapwoningen langs de singel
Nog geen behoefte aan een hele grote woning, maar wel aan de vrijheid van een tweekapper? Kies dan voor een woning langs de singel. Deze woningen zijn wat kleiner, zowel in oppervlakte als prijs en zijn bij uitstek geschikt om met jou(w huishouden) mee te groeien.

Woonoppervlakte: ca. 131 m²
Prijsrange: € 570.000,- tot € 587.500,- VON

START VERKOOP
Vanaf het moment dat we in verkoop zijn kun je de verkoopstukken van de woningen (brochure, prijslijst, plattegronden, etc.) digitaal bekijken op de project website en tevens downloaden.
Het inschrijven op de bouwnummers van jouw voorkeur voor Radiks verloopt ook geheel digitaal. Je gaat hiervoor naar je persoonlijke accountomgeving van Radiks.

Op dinsdag 16 april om 19:00 uur zie je in jouw persoonlijke accountomgeving een korte toelichting op het inschrijfformulier. Ook zie je onderaan deze toelichting de button “Open het inschrijfformulier” staan. Als je op de button “Open het inschrijfformulier” klikt word je in totaal door vier pagina’s geleid.

Als je de velden op deze pagina’s hebt ingevuld en ondertekend, klik je op de button “Inschrijven”, dan wordt je inschrijfformulier verzonden. Je krijgt in je scherm een bevestiging te zien dat jij je hebt ingeschreven. Tevens ontvang je een bevestiging per e-mail.

Uiteraard staan de teams van Ditters Makelaars en Van Schuppen Makelaars tijdens kantooruren voor je klaar indien je vragen hebt over het inschrijven.

INSCHRIJFTERMIJN/TOEWIJZING
Op maandag 29 april om 12:00 uur sluit de inschrijvingsperiode en worden de woningen toegewezen. Ook dit gebeurt geheel digitaal. Wanneer meerdere kandidaten zich op hetzelfde bouwnummer hebben ingeschreven wijst het systeem de woning toe. Wij maken geen onderscheid in wanneer iemand zijn inschrijving heeft ingediend, zolang dit maar voor maandag 29 april 12:00 uur is gebeurd. Om het verkoopproces snel en soepel te laten verlopen vragen we je om op voorhand jouw financiële mogelijkheden te onderzoeken. Kandidaten die kunnen aantonen dat de woning binnen hun financiële mogelijkheden past hebben wel een voordeel bij de toewijzing. Het aantonen van jouw financiële mogelijkheden kan door een brief van jouw (hypotheek)adviseur, te uploaden naar jouw persoonlijke Radiks-account waarin jouw adviseur vaststelt dat de betreffende woning(en) voor jou financieel haalbaar zijn. Het uploaden van de financiële check kan vanaf het moment dat de verkoop is gestart en je het inschrijfformulier hebt ingevuld. De financiële check wordt uitsluitend gebruikt bij de toewijzing van de woningen.

Na het toewijzen belt de makelaar alleen de mensen die een woning toegewezen hebben gekregen. De gelukkigen krijgen dan binnen enkele dagen een telefoontje. Iedereen ontvangt een bericht zodra de woningen zijn toegewezen.

Indien er een woning beschikbaar komt, om welke reden dan ook, dan kijken wij opnieuw naar de inschrijvingen en voorkeuren voor deze woning. Er wordt dan weer toegewezen onder de geïnteresseerden.

BLIJF OP DE HOOGTE
Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen door je in te schrijven op de projectwebsite.

DISCLAIMER
De informatie is nauwkeurig en met zorg samengesteld aan de hand van gegevens en tekeningen, welke onder andere zijn verstrek door de architect en de adviseurs van dit plan alsmede gemeentelijke instanties. Ondanks het bovenstaande moeten we een voorbehoud maken ten aanzien van wijzigingen voortvloeiende uit de eisen van de overheid en/of nutsbedrijven. De ontwikkelaar is gerechtigd tijdens de ontwikkeling en (af)bouw die wijzigingen in het plan aan te brengen, waarvan noodzakelijkheid bij de uitvoering blijkt mits deze wijzigingen geen afbreuk doen aan de kwaliteit van de woning. Deze wijzigingen geven geen recht tot het vragen van verrekening van mindere of meerdere kosten.

Lees meer
Specificaties

Kenmerken

 • Prijs € 400.000 v.o.n.
 • Aanvaarding In overleg
 • Website Www.radiks.nl
 • Woonoppervlakte 104 m2
 • Woonoppervlakte 104 m2
 • Gebouwgebonden buitenruimte 347 m3
 • Aantal kamers 1
 • Website Www.radiks.nl
 • Aantal woonlagen 1 woonlagen
 • Soort woning Eengezinswoning
 • Bouwjaar 2025
 • Soort bouw Woonhuis
 • Tuin type Achtertuin, voortuin
 • Hoofdtuin type Achtertuin
Media

Digitale rondleiding

Latei_ Radiks ooghoogte impressie levenloop best woningen
Voorzieningen

In de buurt

Voorzieningen

   Plaats een zoekopdracht (Nieuwbouw)

   Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

   "*" geeft vereiste velden aan

   Ik ben op zoek naar*
   Consent*