Vacature

(Bedrijfs)makelaar (KRMT/RM RT)

Heb jij een passie voor mensen én voor huizen/bedrijfspanden? Kom dan werken bij het gezelligste makelaarskantoor Veenendaal!

Solliciteren?

Stuur een e-mail met je cv en een korte motivatie naar d.diepeveen@vanschuppenmakelaars.nl. Wil je eerst meer weten? Bel Daniëlle op 06-30234777

Over ons

Een rijke historie, een jong en dynamisch team

Ondanks die rijke historie is ons team jong en dynamisch, sterk gericht op ontwikkeling en met een proactieve aanpak. Stuk voor stuk collega’s die hun vak verstaan en je met ieder vastgoedvraagstuk kunnen helpen.

We zijn een full service NVM makelaar en begeleiden, vanuit ons prachtige kantoor in het centrum van Veenendaal, dagelijks elk denkbaar vastgoedproject. Van nieuwbouw tot aankoop van bedrijfspanden als belegging en alles er tussenin. Kom jij ons team versterken? Laten we kennismaken. De koffie staat klaar!

Ons team

Wij worden je collega's

Met een klein team van gedreven vastgoed specialisten gaan wij iedere uitdaging aan. We hebben allemaal een passie voor ons vak en zijn sterk gericht op een proactieve aanpak, persoonlijke benadering en het beste resultaat voor onze opdrachtgevers. We houden de lijnen graag kort en de communicatie helder. 

Zowel de binnen- als buitendienst behoort tot mijn werkterrein, een erg leuke mix. Wat ik belangrijk vind is om elke opdracht positief te benaderen en te denken in kansen. Het (ver)kopen of (ver)huren van een woning of bedrijfspand moet een ervaring zijn waar men met een goed gevoel op terugkijkt!

Danielle Diepeveen
Register Makelaar Taxateur (RMT) Directeur

Helder en recht door zee naar de opdrachtgever zijn is belangrijk voor mij als makelaar, maar soms is out of the box denken nodig om mensen bij elkaar te brengen. Mijn belangrijkste drijfveer is als mensen enthousiast en met een glimlach de deur uit lopen.

Harm Timmermans
Register Makelaar Taxateur (RMT)

Ik heb een passie voor mensen en huizen, dus zit hier helemaal op mijn plek. Bel je met ons kantoor dan is de kans groot dat je mij aan de telefoon krijgt. Maar ook tijdens een bezichtiging zal je mij steeds vaker zien. Voor mij is geen dag hetzelfde. Mijn werk is elke dag weer een verrassing!

Esmay Bos
Assistent Register Makelaar Taxateur (ARMT)

Begin februari 2023 ben ik begonnen met mijn stage in de makelaardij en nu mag ik met trots zeggen dat ik hier werk. Geen dag is hetzelfde wat het werk heel leuk en interessant maakt. Er is veel gezelligheid op de werkvloer waardoor er altijd een positieve sfeer hangt en je nooit met een negatieve instelling naar kantoor gaat.

Amber van de Weerd
Commercieel medewerker binnendienst

In juni 2023 heb ik een paar dagen meegelopen in de makelaardij en vanaf september werk ik een aantal uur per week bij Van Schuppen. Het trekt me enorm omdat niet iedere dag hetzelfde is en je veel in contact bent met klanten.
In december start ik met de opleiding Assistent Vastgoed en Makelaardij om jullie zo nog beter van dienst te kunnen zijn.

Floor Jansen
Commercieel medewerker binnendienst
Succesvol in wat we doen
 • 54

  Jaren ervaring
 • 75

  Woningen succesvol verkocht dit jaar
 • 7

  Nieuwbouwprojecten
 • 9,6

  Gemiddelde beoordeling