Zicht op Veenendaal
winkelstad-1444221887.jpg
Plaats wijk
wijken-veenendaal
mvs-map-veenendaal

Wonen aan ’t Goeie Spoor in Veenendaal-Zuidwest

Een van de drie buurten die gezamenlijk de wijk Veenendaal-Zuidwest vormen, is ’t Goeie Spoor en omgeving. Zoals de naam al doet vermoeden neemt ’t goeie Spoor een centrale plek in deze buurt in. De Veenendaalse buurt bevindt zich om precies te zijn tussen ‘t Goeie Spoor, Kerkewijk, Kanaalweg en Rondweg West. Het hele gebied is aan de rand van het koopcentrum van Veenendaal gevestigd.

Aan alle woonwensen gedacht

Rondom ’t Goeie Spoor kunt u alle kanten op. De verhouding huur- en koopwoningen is ongeveer 50-50, dus voor elke woonwens wat wils. Een groot deel van deze ruim opgezette straten bestaat uit twee-onder-een-kapwoningen en/of eengezinswoningen. De mooie grote bomen in veel van de straten zorgen voor een sierlijke uitstraling.

De straten van ’t Goeie Spoor en omgeving

  • Stationsplein
  • Kanaalweg
  • Eikenlaan
  • Populierenlaan
  • Lindenlaan
  • Stationssingel
  • Parallelweg

Vlakbij de treinen naar Rhenen en Utrecht

’t Goeie Spoor ligt pal aan het spoor van de Veenendaallijn. Deze spoorlijn verbindt Rhenen en Utrecht met elkaar en heeft maar liefst twee treinstations: Veenendaal-Centrum en Veenendaal-West. ’t Goeie Spoor en omgeving ligt vlakbij station Veenendaal-Centrum. Maar ook station Veenendaal-West is op korte afstand. Vanaf de treinstations rijden er verschillende bussen van en naar Veenendaal. Op het gebied van openbaar vervoer zit u dus wel goed in de wijk Veenendaal-Zuidwest.

De winkelvoorzieningen van het Bruïneplein

Winkelvoorzieningen zijn er uiteraard in het nabijgelegen koopcentrum, maar u kun ook dichterbij huis terecht. Op een steenworp afstand zit het Dr. Slotenmaker de Bruïneplein. Een kleine wijkvoorziening die alles biedt voor de dagelijkse boodschappen. In totaal zijn er tussen de tien en vijftien ondernemers aangesloten bij de ondernemersvereniging van ‘het Bruïneplein’, waaronder een grote supermarkt. Wekelijks (op vrijdag) is er een gezellige markt op het plein.

Sfeerimpressies
Ontdek 't Goeie Spoor

Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws direct in uw inbox

Aanmelden