Cuneraweg 344

3911 RV RHENEN
€ 275.000 kosten koper Terug naar overzicht
* Genoemde prijs betreft een inzetprijs. Dit is het minimale bod dat gedaan moet worden om met de verkoper in onderhandeling te kunnen treden.*

Altijd al willen bouwen op een landelijke locatie dichtbij de bossen? Dan is dit uw kans! De bouwkavel is gelegen net aan de rand van Veenendaal en heeft een perceel van maar liefst 670 m².

BOSRIJKE OMGEVING
Wat de locatie zo uniek maakt is dat de woning op 5 minuten lopen ligt van de Prattenburgse bossen, wat deel uitmaakt van het natuurgebied “De Utrechtse Heuvelrug”. Hier kunt u kilometers lange fiets- en wandeltochten maken. Tegenover de woning ligt het mooie natuurgebied Kwintelooijen, ook hier kunt u heerlijk wandelen. Hoe heerlijk is het om samen met uw familie te kunnen genieten van de vrijheid en de natuur.

VEENENDAAL
De kavel is gelegen aan de rand van Veenendaal waardoor het centrum van Veenendaal uitstekend met de fiets te bereiken is. Veenendaal heeft u veel te bieden. Het is een sfeervolle stad met een zeer uitgebreid winkelaanbod. Daarnaast zijn er volop diverse uitgaansmogelijkheden aanwezig. Via de rondwegen om Veenendaal zijn er uitstekende aansluitingen naar de snelwegen A12, A15 en A30. Ook beschikt Veenendaal over meerdere NS-stations.

BESTEMMINGSPLAN
Op het perceel mag een royale vrijstaande woning gebouwd worden met garage. De vrijstaande woning mag een inhoud hebben van 600 m³ en het bijgebouw mag een oppervlakte hebben van 80 m².

BIJZONDERHEDEN:
- op de kavel is een erfdienstbaarheid van uitweg gevestigd om te komen van en te gaan naar de openbare weg, de
Cuneraweg;
- gunning door verkoper.

INTERESSE?
Bel ons voor het maken van een bezichtigingsafspraak!

Aan de vermelde gegevens, tekeningen en schaal kunnen geen rechten worden ontleend. De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een vrijblijvende uitnodiging om in onderhandeling te treden.
  • Soort object
  • Bouwjaar
  • Woonoppervlakte Niet bekend
  • Aantal kamers
De foto's worden geladen ...
Kaart

Ontdek de wijken

Veenendaal herbergt vele wijken, die allen van elkaar verschillen.

Tijdens de zoektocht naar uw droomwoning, let u ook op de wijken.

Om het voor u gemakkelijker te maken hebben wij elke wijk onder de loep genomen.

Klik hier voor een overzicht van alle wijken.

Toon meer
Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws direct in uw inbox

Aanmelden