Harm Timmermans Register Makelaar Taxateur (RMT)
Terug naar overzicht

Koppelingsweg 10

6673 DT Andelst
 • 1974
 • E
 • Kantoorruimte

Kantoorgebruiker, hoe hip wil je jouw werkplek hebben? Een inbouwpakket die op maat is gemaakt voor jouw eigen organisatie is voor verhuurder bespreekbaar. Nu beschikbaar een representatieve kantoorgebouw met een…

€ 65, - Per m² per jaar
Scroll verder
Omschrijving

Kantoorgebruiker, hoe hip wil je jouw werkplek hebben? Een inbouwpakket die op maat is gemaakt voor jouw eigen organisatie is voor verhuurder bespreekbaar. Nu beschikbaar een representatieve kantoorgebouw met een totaal verhuurbaar vloeroppervlakte van 675 m² op de eerste verdieping, dat direct betrokken kan worden of kan worden afgebouwd op maat. Het kantoorgebouw kenmerkt zich door zijn grote hoeveelheid glas en de uitstekende ligging, namelijk dichtbij de op- en afrit van de A15 (bereikbaar via afrit 37, Bemmel – Rotterdam). In slechts enkele autominuten is ook de snelweg A50 (Zwolle – Eindhoven) bereikbaar.

De kantoorruimte binnen dit kantoorgebouw beschikken over ruim voldoende daglicht, geïntegreerde zonwering en één of meerdere kiepkantelramen, en indien gewenst kunnen we de ruimtes ook turnkey = volledig ingericht leveren, de huurprijs is afhankelijk van de gewenste inrichting en de huurperiode. Ook is er een centrale kantine aanwezig en is er voor de eerste verdieping een apart toiletgroepen met voorportaal aanwezig.

Bereikbaarheid
Uitstekende bereikbaarheid per auto:
Het object is per auto uitstekend bereikbaar door een snelle verbinding met o.a. de snelweg A15 (Rotterdam – Nijmegen), snelweg A50 (Zwolle – Eindhoven) en snelweg A325 (Arnhem – Nijmegen).

Uitstekende bereikbaarheid per openbaar vervoer:
Station Zetten-Andelst ligt op loopafstand (ca. 1,2 kilometer) van waaruit verbindingen worden onderhouden met Arnhem CS en Tiel.

Energielabel
E

Vloeroppervlakte
De totale verhuurbare vloeroppervlakte bedraagt circa 675 m².

Opleveringsniveau en voorzieningen
Afhankelijk van de wensen van de huurder kan de ruimte opgeleverd worden in gerenoveerde staat of in de huidige staat, onder meer voorzien van:
– entreehal met receptie/balie;
– systeemplafond met ingebouwde verlichtingsarmaturen;
– centrale verwarming met radiatoren;
– kabelgoten ten behoeve van en voorzien van elektra-, data- en telecommunicatiebekabeling;
– UTP data- en communicatiebekabeling met outlets in de kabelgoten;
– patchkasten;
– glasvezelaansluiting;
– pantry voorziening;
– alarmcentrale;
– brandmeld- c.q. ontruimingsinstallatie;
– (deels) te openen ramen;
– sanitaire voorzieningen met voorportaal en fontein;
– huidige scheidingswanden;
– huidige vloerbedekking;
– elektrische screens;
– airconditioning;
– luchtbehandeling.

Parkeren
Er zijn parkeervoorzieningen op het verharde omliggende buitenterrein, alsmede openbare parkeermogelijkheden in de directe omgeving.

Beschikbaarheid
Per direct.

Bestemming
‘Bedrijventerrein’. Informatie over de gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor, bij de gemeente Overbetuwe of via de website www.ruimtelijkeplannen.nl

BTW
Het uitgangspunt is BTW belaste verhuur. Indien huurder de BTW niet kan verrekenen dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Aanvangshuurprijs
€ 65,- per vierkante meter, per jaar waarbij het kantoor zal worden opgeleverd in de huidige staat.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijkse indexering op de gebruikelijke wijze per ingangsdatum huurovereenkomst, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Servicekosten
Pro memorie, afhankelijk van de door verhuurder te verzorgen leveringen en diensten.

Huurtermijn    
Uitgangspunt is 5 jaar met aansluitende verlengingsperiode van 5 jaar, afwijkende huurtermijnen in overleg.

Opzegtermijn
Tegen het einde van de huurperiode, met inachtneming van een termijn van tenminste 12 maanden. 

Huurbetaling
De huurprijs te vermeerderen met de overeengekomen servicekosten en BTW dient bij vooruitbetaling per 3 maanden te worden voldaan.

Zekerheidstelling
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de kandidaat een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal drie (3) maanden huur, inclusief BTW.

Huurovereenkomst    
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het meest recente standaardmodel zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), inclusief de algemene bepalingen.

Plattegrondtekeningen    
De in deze projectinformatie opgenomen tekeningen zijn slechts van indicatieve aard. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Bijzonderheden
Voor competente kandidaten is bespreekbaar dat verhuurder aanpassingen in het huidige opleveringsniveau vervaardigd. Verhuurder daarvoor een n.o.t.k. investeringsbudget beschikbaar. Dit budget wordt beschikbaar gesteld voor het aanbrengen van vaste voorzieningen om het kantoor een actuele look & feel te geven, uit te voeren door een door verhuurder aan te wijzen partij (in overleg met huurder). De investering zal naar alle redelijkheid verdisconteerd worden in de voornoemde huurprijs.

Overige condities
Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens, tekeningen en schaal kunnen geen aanspraken worden ontleend. De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een vrijblijvende uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Lees meer

Download de brochure

Bekijk in alle gemak de brochure van deze woning.

Gratis download
Specificaties

Kenmerken

 • Status Beschikbaar
 • Huurprijs € 65
 • Aanvaarding Direct
 • Servicekosten -
 • BTW van toepassing Ja
 • Aanvaarding Direct
 • Hoofdfunctie Kantoorruimte
 • Soort bouw Bestaande bouw
 • Bouwjaar 1974
 • Energielabel E
 • Onderhoud binnen Redelijk tot goed
 • Onderhoud buiten Redelijk tot goed
Media

Plattegronden

Voorzieningen

In de buurt

Voorzieningen

   DOWNLOADS

   Documenten

   Bezichtiging aanvragen (Bedrijven)

   Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

   DD slash MM slash JJJJ
   Toestemming(Vereist)